25/04/2024 - 0:17
Més

    Jaime Peris, vicepresident de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    El regidor coordinador de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, ha estat nomenat vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. Peris substitueix així a Rebeca Torró, que va renunciar al càrrec en l’ens comarcal en ser nomenada com a Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana.

    Peris destacava que “la Mancomunitat de Municipis és important per a Ontinyent perquè recolza o complementa les polítiques que fem des de l’Ajuntament amb la prestació de diversos serveis com la recollida de fem, la canera, el Projecte Trèvol, el pla de prevenció de les drogodependències, el turisme o la cultura. treballar des d’aquest ens juntament en altres municipis és important a més per exercir eixa capitalitat amable en la que està treballant als últims anys el Govern d’Ontinyent”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -