20/04/2024 - 12:01
Més

    IU-EUPV demana al congrès dels diputats la millora de la linia de tren Xàtiva-Alcoi

    Altres notícies

    El Diputat de IU-EUPV  per València Ricardo Sixto Iglesias ha presentat al Congrés dels Diputats diferents esmenes als Pressupostos Generals per tal de mantenir i millorar el traçat de la línia de tren Xàtiva- Alcoi .

    En aquesta esmenes es pretén que el Govern Central del PP complisca amb els seus compromisos i no mentisca a la ciutadania dient que contemplarà millores en la línia Xàtiva- Alcoi dintre del gran projecte del corredor mediterrani . La setmana passada en diversos mitjans de comunicació aparegué la notícia que feia referència a incloure les millores de en la històrica línia Xàtiva –Alcoi al marc del desenvolupament del corredor Mediterrani.

    Una vegada més s’està mentint de forma interessada a la ciutadania. El Pla d’ Infrastructures per a la CV 2010-2020 inclou en l’any 2012 una dotació de tant sols 47.200€, quantitat molt allunyada dels milions compromesos en l’acord signat i incomplit tantes vegades entre el Ministeri i la Generalitat. L’anunci d’incloure les obres de la línia Xàtiva- Alcoi en el corredor mediterrani significa una nova burla a les Comarques Centrals del País Valencià, ja que el gros de les obres que van a finançar-se en els propers anys seran actuacions diferents com ara els corredors d’alta velocitat en Alacant.

    Les esmenes presentades per IU han demanat en reiterades ocasions que s’augmenten les dotacions de la partida destinada a les millores de la línia Xàtiva- Alcoi, ja que aquesta dotació ens sembla insuficient a tots els efectes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -