19/04/2024 - 9:02
Més

    Govern i oposició valoren positivament la posada en marxa del Taller d’Ocupació

    Altres notícies

    Hui ha començat a Ontinyent el Taller d’Ocupació “Ontinyent, Turisme i Sostenibilitat”, posat en marxa per l’Ajuntament de la ciutat, amb el cofinançament de la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa, que està formada per tres tallers, comptarà amb 36 treballadors, que duran a terme projectes com la millora de l’entorn natural de la ciutat, del seu potencial turístic, com també la realització d’obres a l’EPA Sant Carles.

    Al taller de Turisme es farà una avaluació dels recursos turístics del municipi, s’elaboraran rutes temàtiques i es durà a terme la promoció i comercialització dels recursos turístics, mentre que al taller de Fusteria es realitzarà l’aïllament tèrmic de la primera i segona planta de l’Escola d’Adults Sant Carles, per reduir la despesa energètica. Respecte al taller de Restauració i manteniment d’espais públics urbans, els alumnes s’encarregaran de la restauració de bancs, paviments o murs, a més d’instal·lar nous punts d’aigua, murs, tanques i mobiliari urbà, entre altres tasques.

    Tant el Govern com l’oposició han fet les seues valoracions sobre aquest projecte. L’alcalde, Jorge Rodríguez, que ha rebut, junt amb els regidors d’Hisenda, Obres i Política Social, als treballadors i treballadores, ha destacat que aquests podran millorar la seua formació a la vegada que contribueixen a desenvolupar millores que podrà gaudir tota la ciutadania.

    Rodríguez ha remarcat també l’aposta del Govern de la ciutat per l’ocupació, tant amb aquest Taller com amb els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació dels últims anys, que han creat 96 llocs de treball. L’alcalde ha afirmat que entre les prioritats del Govern està el foment de l’ocupació i l’activitat econòmica, “i no anem a deixar passar ni una sola oportunitat per a seguir fent-ho”.

    El Partit Popular, per la seua banda, ha mostrat satisfacció per la posada en marxa d’aquest Taller, i el seu portaveu, Filiberto Tortosa, ha agraït el paper que, segons ha explicat, ha tingut el Director General del Servef, Rafael Miró, en aquest projecte.

    Tortosa ha explicat que en octubre es va reunir amb Miró per demanar-li que plantejara a la Generalitat la necessitat d’aquest Taller, i ha incidit en la “especial sensibilitat i atenció” que mostra Miró per Ontinyent, que ha permés la concessió del Taller d’ocupació i de dues subvencions de Salari Jove-zona d’interior, un per a una plaça a la biblioteca i altra per a promoció de turisme.

    Sobre el Taller, el portaveu popular ha destacat la importància d’aquestes iniciatives, tant per la contractació de persones com per les actuacions que es faran en l’escola d’adults i altres espais públics, junt amb la promoció turística.

    Els populars han incidit en el paper de la Generalitat en la posada en marxa del projecte i Tortosa ha destacat que els alumnes s’especialitzaran a la vegada que rebran un salari.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -