29/03/2024 - 7:37
Més

    Gilabert insta a Ruiz a oblidar i mirar endavant i fer una aportació conjunta al Banc d’aliments

    Altres notícies

    Aquest matí, en roda de premsa Joan Gilabert, explicava davant dels mitjans: “El mes d’agost vaig publicar a diferents mitjans de comunicació un article d’opinió amb el títol ‘Incoherències, ocurrències i altres atreviments de la vella Esquerra a Ontinyent’; article que consistia en una critica política, crítica que agradaria més o menys, però que era la meua opinió”.

    compromis-8328Continuava :”Incomprensiblement, després de que EU publicarà un article de contestació ‘Aclariments d’EU a l’article d’opinió de Joan Gilabert’; vaig rebre la notificació de que el Sr. RUIZ m’havia denunciat per una possible falta d’ injúries”. “El darrer dia 5 de desembre vaig haver d’acudir a la vista oral, com denunciat i finalment ja hi ha sentencia: ABSOLT.”

    Segons Gilabert: “La sentència ve a considerar que l’article d’opinió és això, un article d’opinió, emparat amb el dret a la llibertat d’expressió i en un context de crítica política.No vull celebrar la sentència, en realitat no he guanyat res, només continue pensant que és molt trista la reacció de Manolo Ruiz davant un article d’opinió. Que EU reaccione amb denuncies al jutjat davant un article d’opinió i una crítica política, diu molt poc del tarannà democràtic de qui reacciona així.”

    El portaveu aclaria: “El que si que vull valorar és l’actitud serena i de responsabilitat que COMPROMÍS ha mantingut durant tot aquest temps. Si algú volia posar-nos nerviosos, tensar relacions i debilitar al Govern municipal, sembla que li ha eixit malament… “. Seguia: “Des de Compromís, durant aquest temps, hem estat capaços no sols de sentar-se a la mateixa taula que EU i en concret que Manolo Ruiz, sinó també d’aplegar a acords i la millor prova, és el fet de tindre aprovat el pressupost municipal per al 2014.”

    El cap de Compromís a la comarca, acabava la seua intervenció afirmant: “L’esquerra política a Ontinyent i al País, tenim una gran responsabilitat ara i de cara al futur més immediat; i en això estem. No volem perdre ni un minut més en aquestes ‘ocurrències’. La vella forma d’entendre i exercir la política de l’esquerra tradicional és ja passat, com aquells que entenen que la política s’ha de judicialitzar a aquest nivell. Aquest episodi no serà cap obstacle per a que COMPROMÍS i jo mateix, puguem entendre’s amb EU ara i al futur, per la nostra banda no serà. No serem l’excusa que algú sembla buscar per deixar de donar suport al Govern d’Ontinyent.” concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -