19/04/2024 - 13:32
Més

    Finalitzen les obres al carrer Francisco Cerdà d’Ontinyent

    Altres notícies

    Tal com va anunciar als veïns en maig la regidora Rebeca Torró, l’Ajuntament d’Ontinyent finalitza esta setmana les millores previstes al carrer Francisco Cerdà amb l’asfaltament de 1.611 m2 i la col·locació de 24 arbres. Es tracta d’unes obres que donen compliment a l’actuació presentada aleshores per la regidora de Territori, que incloïa també la renovació de la xarxa d’aigües i l’ampliació de voreres durant l’estiu. Rebeca Torró destacava “l’esforç realitzat pel Govern d’Ontinyent per millorar l’estat de les vies publiques amb fons propis. Nosaltres no teniem els plans Zapatero i Camps de que va disposar l’anterior govern, que va preferir gastar eixos diners en altres coses, i ara ens ha tocat optimitzar esforços per poder actuar en alguns carrers que portaven temps en mal estat”, assenyalava.

    Les obres de renovació de la xarxa d’aigües i d’ampliació de les voreres que es van fer entre maig i agost formaven part del Pla d’Eficiència Urbana 2014/2015, que es realitza a partir d’un conveni que te l’Ajuntament amb l’empresa Egevasa. Dins d’aquesta obra s’incloïa la plantació de 24 exemplars d’arbre tipus “ligustrum” i “sòfores”, però les recomanacions del departament de Medi Ambient de no realitzar la plantació en ple estiu va fer que aquesta es potsposara, realitzant-se ara coincidint amb l’asfaltat del carrer. Esta última actuació no forma part de l’obra del Pla d’Eficiència Urbana, però, recorda Rebeca Torró, “vam dir als veïns que la faríem en tenir disponibilitat econòmica, i ara estem donant compliment a eixe anunci”, destacava.

    El conjunt de les obres, tant les del Pla d’Eficiència Urbana com les realitzades ara d’asfaltat, han tingut un pressupost total de 252.000 euros, i amb la seua finalització, destacava Rebeca Torró, “tenim un carrer més segur, ample i còmode per veïns, vianants i conductors”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -