28/03/2024 - 13:26
Més

    Finalitza la campanya del PSOE amb una crida “a votar amb totes les forces”

    Altres notícies

    “Res d’allò que hem fet servirà si diumenge no es vota, per això us faig una crida a tots i a totes a votar, a votar amb totes les vostres forces”. Amb estes paraules, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tancava esta nit a la Sala Bamboo la campanya “Ontinyent ens uneix”, amb la qual han presentat a la població el seu programa electoral, elaborat a partir de les nombroses reunions i encontres mantinguts amb representants de tots els sectors ciutadans.

    Enmig d’un clima de satisfacció pel treball realitzat al Govern d’Ontinyent estos 4 anys, el candidat incidia en què “tot allò que hem avançat, tot allò que hem aconseguit per a Ontinyent, estarà en perill si la ciutadania no vota. Estes són les eleccions més importants de la nostra història, i amb el recolzament necessari i continuant junts, el millor està per vindre”. Els socialistes constataven les bones impressions transmeses per l’electorat, però es mostraven cautes i insistien en què “res està fet, si volem seguir avançant junts cap a una ciutat cada volta millor, més moderna i eficient, diumenge absolutament ningú es pot quedar a casa”, concloïen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -