728×90 caixa onti
Home > Política > EUPV Vall d’Albaida convoca un acte de suport a la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi per al 10 de dsembre

EUPV Vall d’Albaida convoca un acte de suport a la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi per al 10 de dsembre

EUPV Vall d´Albaida a convocat un acte en suport de la línia fèrria Xativa-Ontinyent-Alcoi dilluns que ve dia 10 de desembre a les 12 hores en l’estació del tren d’Ontinyent. El principal motiu de la convocatòria d’aquest acte és denunciar l’abandó que pateix aquesta línia per part del Ministeri de Foment i de la Conselleria de Transports que han incomplit reiteradament el conveni subscrit per tots dos organismes per a la reparació i modernització d’aquesta infraestructura tan necessària per a la Comarca.

A aquest acte assistiran Ricardo Sixto Diputat per EUPV i membre del Grup Confederal d’Units Podem en el Congrés dels Diputats i Rosa Pérez Garijo Coordinadora General d’EUPV i Diputada delegada d’Inclusió Social en la Diputació de València.

Des d’EUPV Vall d´Dalbaida assenyalen que: “a totes les associacions, entitats, col·lectius i ciutadans en general de la nostra comarca al fet que assistisquen a aquest acte en defensa del nostre tren. Per la millora de la línia fèrria Xativa- Ontinyent-Alcoi, pel compliment del conveni entre el Ministeri de Foment i la Conselleria de Transports acudeix i mostra el teu suport”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports

Un comentari

  1. No hace mucho tiempo que se me ocurrió coger el tren de la línea Alcoy-Ontinyen-Xativa y me dio verdadera vergüenza que siga así.
    Estaciones cerradas,luces apagadas y horarios escasos.Vamos ni en el lejano” Oeste”.
    Creo que nos merecemos algo mejor para los tiempos que corren…estar bien comunicados es fundamental.