20/04/2024 - 13:07
Més

    EUPV presenta a les Corts una proposició no de llei a petició del col.lectiu d’EU-Ontinyent

    Altres notícies

    El passat 20 de Gener el grup d’ EUPV a les Corts en nom de la Coordinadora i portaveu Marga Sanz , presentaren a petició del col.lectiu d’Ontinyent una Proposició no de Llei per tal d’exigir al Consell Infrastructures Educatives necessàries a la nostra ciutat , per tal d’oferir uns serveis públics de qualitat als seus ciutadans i ciutadanes.

    La proposta de resolució presentada insta al Consell entre d’altres a construir el pavelló d’Educació Infantil del CEIP Bonavista; a reformar integralment l’IES l’ Estació; a la Construcció d’una Escola d’Idiomes Pròpia i d’un Conservatori Musical.

    A més es demana la convocatòria conjunta de la Conselleria d’Educació, del Consell Escolar Municipal i de l’Ajuntament d’Ontinyent per tal d’establir les prioritats i les necessitats de millores educatives en la nostra ciutat.

    Aquesta proposta que fou rebutjada com a esmena als Pressupostos de la Generalitat pel govern de la Generalitat, s’ha tornat a presentar com una proposició no de llei per tal d’arrancar al Consell un compromís detallat i quantificat en relació a demandes educatives necessàries a la ciutat, per cobrir les necessitats i demandes de la ciutadania.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -