28/03/2024 - 16:52
Més

    EUPV de la Vall d’Albaida reclamarà al congrés la millora de la línia de tren XÀTIVA- ALCOI

    Altres notícies

    A petició d´ EU de la Vall d´ Albaida, el Diputat d’ EUPV per la província de València Ricardo Sixto, presentarà al Congrés dels Diputats una Interpel•lació sobre la situació en que es troba la línia de tren Xàtiva – Alcoi.

    Les preguntes que EUPV pretén traslladar a la Ministra de Foment del Govern de l’Estat versen sobre el fet de demanar explicacions i exigir competències a aquells que han condemnat a l’oblit a l’eix que vertebrava els diferents territoris de les Comarques Centrals del País Valencià.

    Preguntarem sobre la situació en la qual es troba el conveni de col•laboració signat el 2009 entre l’administració central i autonòmica ( conveni que preveia una inversió econòmica de 65 milions d’ euros a partir entre ambdues administracions) .

    En aquesta interpel•lació preguntarem també per les raons d’abandó i oblit a les que han condemnat aquesta línia ferroviària ambdues administracions, ja que som sabedors que aquest conveni una vegada més no ha estat complit.

    Altra de les preguntes que llançarà Ricardo Sixto fa referència a si el Ministeri ha fet previsió alguna per a la posada en marxa de nou de l’estació de mercaderies a Ontinyent. Aquesta demanda ciutadana cobra sentit ara més que mai donades les circumstàncies socials i econòmiques que estem patint, circumstàncies que es fan més insuportables en aquelles poblacions que havien viscut dels sectors tradicionals ( industrials en el nostre cas) i que han vist minvada la seua capacitat per generar economia , degut a les contínues crisis que ha travessat aquest sector i la greu crisi del sistema que estem patint en l’actualitat.

    A petició d´ EU de la Vall d´ Albaida, el Diputat d’ EUPV per la província de València Ricardo Sixto, presentarà al Congrés dels Diputats una Interpel•lació sobre la situació en que es troba  la línia de tren Xàtiva – Alcoi.
    Les preguntes que EUPV pretén traslladar a la Ministra de Foment del Govern de l’Estat versen sobre el fet de demanar explicacions i exigir competències a aquells que han condemnat a l’oblit a l’eix que vertebrava els diferents territoris de les Comarques Centrals del País Valencià.
    Preguntarem sobre la situació en la qual es troba el conveni de col•laboració signat el 2009 entre l’administració central i autonòmica ( conveni que preveia una inversió econòmica de 65 milions d’ euros  a partir entre ambdues administracions)  .
    En aquesta interpel•lació preguntarem  també per les raons d’abandó i oblit a les que han condemnat aquesta línia ferroviària ambdues administracions, ja que som sabedors que aquest conveni una vegada més no ha estat complit.
    Altra de les preguntes que llançarà Ricardo Sixto fa referència a si el Ministeri ha fet previsió alguna per a la posada en marxa de nou de l’estació de mercaderies a Ontinyent. Aquesta demanda ciutadana cobra sentit ara més que mai donades les circumstàncies socials i econòmiques que estem patint, circumstàncies que es fan més insuportables en aquelles poblacions que havien viscut dels sectors tradicionals              ( industrials en el nostre cas) i que han vist minvada la seua capacitat per generar economia , degut a les contínues crisis que ha travessat aquest sector i la greu crisi del sistema que estem patint en l’actualitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -