28/03/2024 - 16:27
Més

    EU Ontinyent mostra el seu recolzament a la vaga general del 29M

    Altres notícies

    El Grup Polític Municipal EU d’Ontinyent vol manifestar la seua adhesió i participació a la convocatòria de vaga general convocada pels sindicats CC.OO  i UGT el proper dijous 29 de Març . Esquerra Unida d’Ontinyent es volcarà en aquesta convocatòria per fer front i mostrar la seua negativa davant el decret de reforma laboral aprovat pel PP al govern de l’Estat, reforma que a més de ser injusta és ineficaç, ja que provocarà més atur i incidirà encara més en la depressió econòmica que vivim a l’actualitat.

    Per aquest motiu han informat al Departament de Personal de l’ Ajuntament i a l’alcalde del mateix , que els membres d’aquest grup polític cessaran la seua activitat durant aquest dia, per tal que això es tinga en compte als efectes retributius que puga tenir .

    “El nostre lloc el proper 29 de Març s’hi trobarà al carrer juntament a tots aquells que democràticament vullguen exercir el seu dret a vaga i mostrar la seua oposició més rotunda a aquesta Reforma Laboral”

    El proper 29 de Març el GPM EU d’Ontinyent exercirà el seu dret de vaga i participarà durant tota la jornada de les mobilitzacions i manifestacions que es convoquen. Per això aprofiten per fer una crida a la població i a la militància per donar suport i participar activament en aquesta convocatòria i en  les accions organitzades pels sindicats

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -