19/04/2024 - 7:35
Més

    EU d’Ontinyent presenta a la seua candidata a l’alcaldia aquest dissabte

    Altres notícies

    El proper dissabte 14 de febrer Esquerra Unida d’Ontinyent presentarà la seua llista de candidatura a les Eleccions Municipals de maig de 2015, encapçalada per Paula García Gironés. La presentació serà a les 11:00h al Parc Pere IV d’Ontinyent (Barri de Sant Rafel).

    L’acte comptarà amb la presència del candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, amb la companya d’Esquerra Unida de València Rosana Moltalbán, i amb la candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent Paula García Gironés, junt amb la resta de persones integrants de la candidatura (Vicent Guerola Sais, Laura Mollà Cambra, Vicent Revert Mestre, …).

    Hi haurà diverses actuacions que amenitzaran l’acte, entre elles les de Trini Caballero i Toni Navarro “Violí” cantant versos de Josemi Sánchez.

    L’acte està obert a tothom, militants, simpatitzants, amics i amigues, i per a qualsevol persona amb inquietuds per conéixer de primera mà les candidates i candidats a les eleccions municipals i autonòmiques de la propera primavera d’Esquerra Unida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -