19/04/2024 - 5:10
Més

    EU d’Ontinyent mostra el seu rebuig a la externalització d’uns servicis de Cultura

    Altres notícies

    EU d’Ontinyent ha emés un comunicat on mostra el seu rebuigt a la externalització del servei d’obertura de portes, control d’aforament i entrades del teatre Echegarai i la Sala Gomis d’Ontinyent. A continuació reproduïm el comunicat:

    Vist l’inici del procés de privatització per part del Govern municipal del servei municipal de Cultura, encarregat de les tasques d’obertura de portes, controls d’aforament i d’entrades que venien realitzant quatre conserges a mans d’una empresa de seguretat, mostrem el nostre rebuig a aquesta mesura injusta, tant per a les treballadores i treballadors, com per a la qualitat de prestació d’aquest servei que fins el moment era municipal.

    No entenem les raons per les quals un suposat govern progressista empenta una mesura privatitzadora difícil de revertir en un futur. Des d’Esquerra Unida no compartim aquesta externalització que empitjorarà i farà malbé les condicions de treball dels treballadors i treballadores adscrits a aquest servei, els quals seran resituats a altres departaments perdent drets adquirits els darrers anys.

    La nova gestió d’aquest servei correrà a càrrec d’una empresa externa especialitzada en seguretat i no en serveis culturals , pensem que això empitjorarà la qualitat de prestació del servei i així, l’equip de govern obri la porta a aplicar taxes d’ocupació i ús de les instal·lacions públiques a càrrec de les entitats i associacions.

    Font: EU d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -