25/04/2024 - 9:18
Més

    Estudiants de Montaverner denuncien l’impagament de beques municipals

    Altres notícies

    Amparo Roses (PP) diu a les estudiants que “igual poden cobrar d’ací a 5 anys” i que no renúncia a la paga extra perquè ella “no entra al Decret Llei de Rajoy”

    Un grup d’estudiants de la localitat de Montaverner han expressat públicament la seua indignació pel fet que l’Alcaldessa del municipi, Amparo Roses (PP) es negue a pagar les beques de transport universitari aprovades en 2011 “perquè no hi ha diners” mentre al mateix temps es nega a renunciar a la paga extra de Nadal suprimida als funcionaris i treballadors de l’Ajuntament. Al plenari del passat 27 de desembre -al qual s’aprovaven els pressupostos per a 2013- un grups de joves reclamava a Roses el pagament de les beques, a la qual cosa l’Alcaldessa replicava que “com no hi ha diners”, “igual es pot pagar d’ací a 5 anys”. Per contra, Amparo Roses va ratificar que no renunciava a la paga extraordinària de Nadal suprimida als funcionaris i treballadors municipals “perquè ella no entra al Decret Llei 20/2012” que va aprovar el govern de Mariano Rajoy.

    Des del grup municipal socialista s’ha qualificat de “intolerable” la resposta donada per Amparo Roses a una legítima demanda ciutadana mentre els refrega a la cara que no pensa renunciar a la paga extra de Nadal com sí han fet la majoria d’alcaldes. Cal recordar que Roses ja va augmentar el seu sou en més d’un 50% respecte de l’anterior alcaldessa i està gastant diners públics en assessors personals que no sabem ben bé què és el que fan, pel que la seua resposta és totalment inadmissible”, exposen.

    El PSPV-PSOE han denunciat també que als pressupostos de 2013 el PP s’haja limitat “a fer un copia i pega dels de 2012, uns pressupostos  insolidaris sense inversions i on la majoria de la partida d’ingressos va a compte d’augmentar la pressió fiscal als veïns de Montaverner amb impostos que no paren de pujar, com el de l’IBI”, destaquen.

    Els socialistes lamenten la irresponsabilitat mostrada “en estos temps difícils que vivim” per Amparo Roses, “que té la poca vergonya d’excusar les retallades i augments d’impostos que fa dient a tota hora que no hi a diners, mentre no té cap problema en mantenir i augmentar els diners que van directament a la seua butxaca”, denuncien des del PSPV-PSOE.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -