728×90 caixa onti
Home > Política > Esquinas demana precaució davant la detenció del president de la Diputació

Esquinas demana precaució davant la detenció del president de la Diputació

El secretari general del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida, alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas ha demanat prudència fins que es tinga més informació en referència a la detenció de Jorge Rodríguez i es prenguen mesures al respecte.

Castelló de Rugat, 27 de juny de 2018. Després de la informació apareguda als Mitjans de Comunicació, des de l’Agrupació Comarcal del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida es demana prudència. Prudència abans de fer cap judici de valors cap al President de la Diputació de València, Alcalde d’Ontinyent i Company de partit, al menys fins a tindre més informació i esclarir els fets que han propiciat la detenció i que encara romanen sota secret de sumari. Des de la Comarca es considera que la intervenció policial sembla desproporcionada amb la informació de la qual disposen.

L’Agrupació comarcal de la Vall d’Albaida considera que “cal esperar abans de fer cap judici, però sempre posant per davant la presunció d’inocència i el respecte a les decisions judicials”. Una vegada esclarits els fets, “es faran les valoracions pertinents des de la Comarca”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Generalitat Valenciana autoritza la posada en marxa del Centre d’Atenció Primerenca a la Mancomunitat

Aquest centre, que estarà operatiu abans que finalitze l’any, podrà donar servei fins a 70 persones