19/03/2024 - 4:11
Més

    Esquerra Unida d’Ontinyent pregunta al Govern Central per el tancament de l’estafeta de venda de billets

    Altres notícies

    Esquerra Unida d’Ontinyent per la diputada de Unidas Podemos, Roser Maestro, ha preguntat i les mesures per evitar-lo al Govern Central del tancament de l’estafeta de venda de bitllets a les Estació d’Ontinyent.

    Esquerra Unida d’Ontinyent comença a moure quan apareix una sentencia de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) a demanda d’ADIF per tancar una gran quantitat d’estafetes de venda de billets a llarg de tota Espanya entre les que estavem totes de la linea Xativa- Alcoi i altres línies com la Ponferrada-Leon.

    Davant aquesta acció i encapçalada per el Coordinador local de Izquierda Unida d’Astorga Txema Jañez i per el Coordinador Local d’Esquerra Unida d’Ontinyent, Jordi Vicente, generen una acció que aconsegueix aplaçar sine die aquest tancament.

    I en col·laboració del sindicat ferroviari de CCOO, comença les gestions davant del grup parlamentari de Unidas Podemos per aconseguir aturar aquest fet, ja que molts de poblacions amb estació no tenen encara mitjos per anular aquest servei de venda de bitllets.

    EUPV d’ Ontinyent com sempre a fet, aconseguit que des de la representació parlamentaria del nostre partit, tot els anys se demanara als pressupostos nacional la quantitat necesaria per aconseguir una línia de tren moderna i adequada per al servei de la nostra ciutadania, en la anterior legislatura era el diputat Ricardo Sixto i ara es Roser Maestro.

    EUPV d’Ontinyent sempre ha considerat que la línea Xativa-Alcoi es necesaria per la cohesió territorial de les comarques de la Costera-Vall d’Albaida -Alcoia-Comptat i màxima ara que prompte tindre una instal·lació sanitària de primer ordre com es el nou Hospital d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -