20/04/2024 - 1:06
Més

    Esquerra Unida acusa al PP de vetar la seua proposta per a Caixa Ontinyent

    Altres notícies

    La síndica d’EUPV en les Corts Valencianes, Marga Sanz, ha lamentat l’exclusió de la formació d’esquerres de la representació de Les Corts en Caixa Ontinyent pel veto del PP, que durant la negociació si que va acceptar que estiguérem presents com a part de la pluralitat de la cambra i de la pròpia societat valenciana, però finalment es va negar a acceptar el nom proposat per l’assemblea local d’EUPV. “Hi ha hagut un pacte entre PP, PSOE i Compromís per donar-li la presidència a Javier Aparicio en substitució de l’actual president”, ha declarat Sanz qui considera que, en el fons, es tracta d’una “disputa” en la qual Esquerra Unida no entra perquè “estem molt distants de la concepció del paper de les caixes d’estalvi que té la dreta”.

    La síndica ha destacat que Aparicio ha sigut president de COEVAL (patronal de la Vall d’Albaida) i d’ATEVAL (patronal tèxtil). Sanz ha lamentat la decisió perquè, segons ha assenyalat, la voluntat d’Esquerra Unida és “estar presents en la caixa perquè creem en la seua necessitat”. “Hem sigut els màxims defensors d’aquestes entitats financeres front al desmantellament de Bancaixa i de la CAM, promogut pel PP i pel PSOE”, conclou la síndica i dirigent de la formació d’esquerres.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -