29/03/2024 - 0:49
Més

    Els socialistes senyalen Filiberto Tortosa com responsable directe del “desgavell del fem”

    Altres notícies

    El Socialistes d’Ontinyent han fet responsable directe del “desgavell del fem” al portaveu del PP i assessor a la Diputació de València, Filiberto Tortosa, a qui culpen “de què els veïns i veïnes d’Ontinyent vagen a pagar més pel servei del fem”, després que la Diputació haja publicat els padrons. Com ha recordat Rebeca Torró, portaveu dels Socialistes, Filiberto Tortosa “ja va pegar a fugir de la Presidència de la Mancomunitat quan la cosa es va posar lletja i sabia que el rebut del fem anava a ser més car. Va dimitir perquè sabia perfectament el lio que ell i el PP anaven a crear als veïnes i veïns d’Ontinyent”, ha denunciat Rebeca Torró.

    La portaveu dels Socialistes a l’Ajuntament d’Ontinyent creu que la publicació del padró del fem per part de la Diputació de València, on Tortosa és assessor, demostra que el portaveu del PP d’Ontinyent “a banda de no pintar res en el seu partit, demostra que si defensa algun interès és el seu, que no és un altre que defensar els interessos del PP i no el dels veïns i veïnes d’Ontinyent”, ha denunciat Torró.

    En aquest sentit, Rebeca Torró ha declarat que “una persona que deixa tirada la mancomunitat, amb un deute astronòmic i sense resoldre el problema del fem, no està capacitada per a dirigir cap ajuntament i menys el d’Ontinyent”, ha dit Torró, qui ha afegit que “menys mal que el senyor Filiberto no ha sigut alcalde mai, perquè ara Ontinyent estaria en “bancarrota”, que és com va deixar la Mancomunitat”.

    El nou rebut del fem d’Ontinyent suposarà, segon ha avançat Rebeca Torró, “un increment injustificat del preu del servei”, una pujada que “el Partit Popular i el senyor Tortosa deurien explicar als ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent perquè són ells els que no han volgut resoldre’l”. Rebeca Torró, a més, ha acusat al Consorci del fem de “voler incomodar de manera innecessària als veïns d’Ontinyent passant-los el rebut de 2014, quan l’Ajuntament s’ha oferit a pagar-ho directament per evitar trastorns als veïns”. Torró creu que tot açò és “un intent a la desesperada del PP per intentar desgastar el Govern d’Ontinyent. És molt trist que l’únic recurs que els quede siga montar líos i enredrar, per cert, una de les especialitats del senyor Filiberto”, ha assegurat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -