20/04/2024 - 7:56
Més

    Els socialistes organitzen un Taller d’Igualtat per fomentar accions contra la violència de gènere a La Vall d’Albaida

    Altres notícies

    La Secretaria d’Igualtat del PSPV-PSOE la Vall d’Albaida ha organitzat per al proper mes de desembre un Taller d’Igualtat per tal de fomentar la realització d’accions contra la violència de gènere a les diferents localitats.

    Xaro Boscà, Secretària d’Igualtat a l’executiva de Jorge Rodríguez, ha explicat que aquest taller està adreçat a responsables d’Igualtat de les diferents agrupacions socialistes de la comarca, i es realitzarà comptant amb l’assessorament del partit a nivell provincial. El taller, explicava, “suposarà el punt de partida per a que des de cada municipi es puga ajudar de manera més efectiva a les dones a adoptar posicionaments que garantisquen la seua integritat física i mental”. A més a més, s’inclouran mesures per  a la millorar l’accés de  la dona al món laboral en igualtat de condicions, “ja que actualment són especialment necessàries polítiques que oferisquen per igual oportunitats de treball i independència econòmica”, afegia.

    Boscà destacava l’aposta dels socialistes “per la formació i l’educació com a mesures efectives en la prevenció i erradicació de la violència de gènere”, explicant que la formació serà amb el sistema de cascada, formant-se en primer lloc a les responsables d’igualtat de cada poble, i implicant-se posteriorment a les dones i col·lectius femenins, a més de programar-se una campanya de sensibilització i conscienciació de menuts, joves i adults. A més a més la iniciativa està oberta a la participació dels hòmens que hi vulguen assistir “perquè aquesta lacra social  solament es pot vèncer, amb la col·laboració de tota la societat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -