19/04/2024 - 20:44
Més

    Els socialistes lamenten que Filiberto“antepose els interessos del seu partit als de la citadania”

    Altres notícies

    La Portaveu del Grup Municipal del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha manifestat que “La fugida de Filiberto Tortosa de la Mancomunitat demostra el seu fracàs en la gestió del problema del fem”. Els socialistes han lamentat que el fins ara President de la Mancomunitat de Municipis comarcal eludisca responsabilitats “i demostra una volta més que anteposa els interessos del PP als de la ciutadania”.

    Torró, que ha recordat que Tortosa va ser elegit pel Govern d’Ontinyent per a que representara la ciutat a la Mancomunitat i defensara els interessos ontinyentins, “ha defraudat eixa confiança que li vam atorgar”, creant dubtes al voltant de la Mancomunitat “en un moment especialment delicat”, amb la problemàtica del fem damunt la taula.

    La portaveu socialista recorda que Tortosa, en anunciar que assumia el càrrec de portaveu del PP a Ontinyent, va dir que “ara és el moment adequat” per a fer-ho. Rebeca Torró es preguntava “si es referia a que era el moment adequat dins la baralla interna del PP entre els afins a Fabra i a Rus, o el moment adequat per a pegar l’espantà de la Mancomunitat abans que arriben als veïns els nous rebuts del fem amb un augment del 100% gràcies a la seua inoperància”.

    Torró destaca que el que passa és que Tortosa ha tingut coneixement que en unes setmanes el Consorci del fem va a passar eixos rebuts als veïns “i no vol aparèixer com el màxim responsable d’aquest desgavell”. La portaveu dels socialistes recorda que des del seu partit “hem estat demanant durant mesos al President de la Mancomunitat que actuara al respecte, enlloc d’amagar-se”, i ara, quan el problema s’agreuja davant la imminent arribada del primer rebut, i amb la  Mancomunitat al llistat negre de al Sindicatura de Comptes, “reapareix, però per arrencar a córrer”, lamenta.

    Des del PSPV-PSOE d’Ontinyent es destaca que aquesta “no és precisament l’actitud que s’espera d’algú que ha de treballar per resoldre els problemes de la ciutadania”, i assenyalen que “tota esta situació mostra una volta més com se les gasten al PP d’Ontinyent i quins són els seus vertaders interessos i aspiracions”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -