24/04/2024 - 12:01
Més

    Els socialistes d’Ontinyent inicien una campanya per explicar el treball fet per millorar les condicions de vida als barris

    Altres notícies

    “Fem barri, fem ciutat”. Aquest és el lema de la nova campanya que els socialistes d’Ontinyent començaran aquest mes de gener per explicar a la ciutadania el treball fet per millorar les condicions de vida als barris.

    El coordinador general de la campanya dels socialistes, Joan Sanchis, i la portaveu del comitè de campanya, Rebeca Torró, compareixien esta vesprada davant els mitjans de comunicació per donar detalls d’una iniciativa amb la qual es posaran en valor el treball fet en esta legislatura centrades exclusivament en cada barri, i també aquelles que han servit per integrar més cada zona en el conjunt de la ciutat.

    Joan Sanchis explicava que “han estat moltes les actuacions fetes ‘en’ els barris i que són exclusivament `del´ barri, com les millores urbanes o als parcs; però també hi ha altres que són ‘en’ els barris i al mateix temps `de´ ciutat, com les actuacions per potenciar el Palau de La Vila al barri de La Vila o la l’edifici universitari al barri del Llombo. Hem atès a tots els barris, que han tingut actuacions dels dos tipus en estos anys, i així ho anem a exposar”, assenyalava.

    D’aquesta manera, l’Alcalde i candidat socialista, Jorge Rodríguez, acompanyat per regidors del seu partit, iniciarà aquest cicle de visites el 30 de gener a La Vila, seguint per la resta de barris a les setmanes següents.

    Per altra banda, els socialistes han donat compte de les reunions mantingudes esta setmana per Jorge Rodríguez i el seu equip amb empresaris i professionals per replegar idees per elaborar el programa electoral de la formació. Rebeca Torró destacava que estos encontres “han servit per constatar la sintonia existent amb el treball fet pel Govern d’Ontinyent, i també per replegar idees i aportacions moltes de les quals seran incloses al programa, que volem que siga un programa fet per i per a la ciutat”, apuntava. Estos encontres es reprendran a les pròximes setmanes amb representants dels sector cultural, educatiu, del comerç, els majors, sanitat, esport o joventut, afegia.

    Rebeca Torró citava a l’Alcalde, Jorge Rodríguez, per apuntar que “tenim molt de treball per davant, però el millor està per vindre”, afegint que “el Govern d’Ontinyent va agafar un Ajuntament que era com un tren desencarrilat, però una volta tornat a la via, ara cal fer-li agafar velocitat”, apuntava. En aquest sentit la portaveu del comitè de campanya afegia que “els indicadors econòmics ens animen a perseverar en la nostra visió de les polítiques de creació de llocs de treball i promoció econòmica. Tot i no tenir  competències en ocupació, des del Govern d’Ontinyent s’ha treballar per fomentar no sols la creació de treball, sinó que aquest no estiga lligat a salaris de misèria com propugna el PP, perquè la reducció de l’atur no pot ser a qualsevol preu per als treballadors i treballadores, que tenen dret a unes condicions i salaris dignes”, assenyalava.

    Preguntada per l’increment dels atacs polítics centrats en la figura de l’alcalde, Rebeca Torró ha exposat que “els socialistes no tenim cap tipus de temor a que aquesta campanya es convertisca en una competició de ‘tots contra Jorge’, perquè sabem que tenim el millor candidat i el millor alcalde possible. Nosaltres anem a seguir el nostre camí, estem molt tranquils i orgullosos del treball fet pel nostre alcalde i candidat, i si el PP vol convertir açò en un ‘tots contra Jorge’ el que està mostrant realment és la seua debilitat”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -