29/03/2024 - 9:09
Més

    Els socialistes de La Vall qualifiquen de “broma de mal gust” la visita d’Alberto Fabra a Bellús

    Altres notícies

    Els socialistes de La Vall d’Albaida han qualificat la visita del President del Consell, Alberto Fabra a Bellús per inaugurar una obra pressupostada en 37.000 euros de “autèntica broma de mal gust, quan el Consell manté un deute de diversos milions d’euros en subvencions impagades a municipis de tota la comarca”.

    Fabra, acompanyat d’una extensa representació de al voltant d’un centenar de càrrecs polítics de la Generalitat i vàries comarques (pràcticament tots del PP), es desplaçava hui a la localitat valldalbaidina de 380 habitants per inaugurar el Centre Socio-Cultural de Majors, ubicat en un edifici amb al voltant de 30 anys d’antiguitat que ha estat condicionat amb tasques de pintura, tapiat, col•locació de parquet, quarts de bany i sofàs i cadires.

    Des del grup municipal socialista de Bellús, el seu portaveu, Joan Vicent García, destacava de “no sabem si no tenen res millor a fer, però acudir ací a inaugurar una obra de 37.000 euros i prometre unes obres a la depuradora ens sembla desproporcionat, i més si tenim en compte tot el desplegament que suposa una visita d’estes característiques”.

    En aquest sentit, García explicava que, si bé la visita era a les 12:00, a les 9:30 ja començava el desplegament dels més de 30 agents de les diferents forces i cossos de seguretat que han acudit a l’acte per controlar les habituals protestes que acostumen a acompanyar els actes de Fabra, i que en aquest cas no han estat una excepció: desenes de manifestants acudien per protestar per les polítiques del Consell en assumptes com la gestió de residus o la Llei de Dependència, tot i que la visita de Fabra no s’havia fet pública fins la vesprada del dia de cap d’any.

    Joan Vicent García ha confirmat que demanarà al proper plenari a l’alcaldessa Susanna Navarro “que aclarisca si el ví d’honor amb canapès i tallador professional de pernil inclòs l’ha pagat el poble o el Consell”, lamentant “la mala imatge que es dona de la classe política amb actes com aquest, amb tants alts càrrecs que deixen de costat les seues funcions per a assistir a la inauguració d’una obra com aquesta només per a aplaudir al President. Molts veïns s’han molestat i ho entenem perfectament”, concloïa García.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -