20/04/2024 - 16:45
Més

    Els socialistes de La Vall d’Albaida participen a la replegada d’aliments per a Creu Roja

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent i La Vall d’Albaida han participat a la replegada de 2.000 quilos d’aliments per a Creu Roja que tenia lloc el passat dissabte a l’edifici de la Societat de Festers organitzada pels càrrecs de Festes de Moros i Cristians de 2013.

    Socialistes vall d'Albaida recollida aliments 2012El membres del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, encapçalats per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, feien efectiva així la donació de l’equivalent al seu salari corresponent al 14 de novembre, data de l’última vaga general, en aliments i productes de primera necessitat. Esta renúncia es sumava a la que ja es va realitzar del salari corresponent a la vaga general del 29 de març, i a la renúncia voluntària a la paga extraordinària de Nadal d’enguany en solidaritat amb la retallada decretada als funcionaris pel Govern de Rajoy.

    A ells s’afegien altres membres de l’agrupació local socialista d’Ontinyent i la comarca, que es donaven cita eixe mateix dia a la ciutat per participar de l’acte públic al qual demanaven a la Generalitat Valenciana que pague el deute que té amb els ajuntaments de La Vall d’Albaida. Tots ells adquirien aliments a establiments del xicotet comerç local, amb la intenció de que estos “arriben directament a les persones que estan passant-ho més mal”. L’activitat “Càrrecs Solidaris” organitzada per les comparses de Gusmans, Chanos, Asturs i Saudites comptava també amb la col•laboració d’altres entitats locals, que a més dels 2.000 quilos d’aliments per a Creu Roja, replegaven 6 caixes grans de joguets per als Serveis Socials Municipals, i altres tantes de material escolar per a Càritas.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -