25/04/2024 - 17:06
Més

    Els socialistes de Benigànim reivindiquen la remodelació del CEIP Beata Inés

    Altres notícies

    La portaveu del grup municipal del PSPV-PSOE de Benigànim, Lluïsa Gallego, ha denunciat el “visible pasotisme” del Govern Municipal que encapçala Juan Puchades (PP), a la reivindicació de la “necessària” remodelació del CEIP Beata Inés de la localitat, col·legi que té els  alumnes distribuïts en tres centres diferents i que presenta nombroses deficiències. Gallego va preguntar a l’últim plenari a la Regidora d’Educació Violeta Valiente,  per la promesa que s’havia fet des del PP de la reforma de les també conegudes com a “Escoles Noves”, tot recordant que en 2009 l’aleshores Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, va visitar Benigànim per presentar el projecte de remodelació del centre i datar la finalització d’estes obres a principis de 2012.

    ceip-beata-ines-beniganim“La resposta va ser que està tot parat i que no saben res”, explica Lluïsa Gallego, qui recorda que Juan Puchades “va dir l’any passat que faria gestions perquè el projecte s’incloguera als pressupostos de 2013, unes gestions que o bé no ha fet o bé han estat fetes en veu baixa i el cap baix, com quan ha tingut que defensar davant els seus companys de València l’autogestió del fem a la Mancomunitat, ja que el resultat no ha estat l’esperat”.

    Des del PSPV-PSOE afegeixen que la problemàtica adquireix caràcter “d’urgència” en el cas de les Escoletes d’Educació Infantil del carrer Quatretonda, ja que estan en males condicions “i des de fa molt de temps els pares i mares venen demanant una solució a problemes com el deficient estat del pati i de les aules, o la manca d’aquestes. A més, sembla que els tres centres estan més abandonats que mai, el manteniment dels quals depèn de l’Ajuntament. També cal insistir en la dificultat que suposa la dispersió entre sí i la distància que separa els tres centres, cosa que dificulta la tasca educativa en aspectes com la presència d’un únic conserge per als tres edificis, els desplaçaments dels alumnes al menjador, o la manca d’espais adequats per a l’educació física, aules específiques d’informàtica o d’audiovisuals per a tots els alumnes.

    “El Govern de Puchades hauria de posar aquest assumpte com a prioritat en la seua agenda i lluitar per ell enlloc de desentendre’s i donar-ho per perdut amb l’excusa de la crisi, ara és el moment d’utilitzar la “sintonia política” que tant de benefici havia de portar a Benigànim, segons el propi Puchades, però la realitat és que el PP té altres interessos més particulars”, conclouen els socialistes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Destaca a Nivell Nacional amb el seu Projecte d’Àlbum de Cromos de Dones Esportistes

    L'ajuntament d'Ontinyent ha estat premiat amb el "Esport i Ciutadania" per la seua iniciativa innovadora amb l'àlbum de cromos de dones esportistes, destacant l'esport femení i la inclusió social.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -