19/03/2024 - 5:14
Més

    Els socialistes de Benigànim critiquen la “intolerable inactivitat” del Govern de Puchades

    Altres notícies

    Lamenten que el plenari aborde punts sense rellevància mentre l’Ajuntament “cobra impostos de primera i ofereix serveis de segona”

    Els socialistes de Benigànim han criticat la “intolerable inactivitat” del Govern de Juan Puchades (PP) en la gestió municipal. Una inactivitat que, expliquen queda palesa als plenaris i juntes de govern local, que es dediquen a abordar punts sense rellevància mentre l’Ajuntament “cobra impostos de primera i ofereix serveis de segona, mentre altres ajuntaments com el veí de La Pobla del Duc estan avançant mesures pressupostàries i rebaixant tributs a la ciutadania”, destaquen. Des del PSPV-PSOE, a més a més, consideren “inconcebible” que l’Alcalde “insistisca en vendre com a projectes meres activitats com exposicions o projeccions de pel·lícules”.

    La portaveu socialista Lluïsa Gallego explicava que l’últim plenari, el primer des de juliol, “va mostrar ben a les clares la inacció de l’equip de Govern als últims mesos de la legislatura, una sessió sense cap punt rellevant, on fins i tot dos punts es van retirar, i on el més destacat van ser la pressa de possessió de la nova regidora del PP Pilar Llàrio i els tràmits de cara al ple extraordinari del 9 d’octubre”. Els socialistes assenyalen que “va haver de ser als precs i preguntes quan, plantejades pel grup socialista, es van abordar qüestions d’interès relatives a assumptes que estan pendents de resolució, i que sembla que el PP vol deixar passar el temps i que els assumisca la propera corporació”, apunten.

    En aquest sentit, els regidors socialistes van preguntar per si hi havia intenció o projecte per obrir la piscina municipal en temporada d’hivern i van posar de manifest la deixadesa del govern popular en la reposició de mobiliari urbà ( faroles, columpis…) o d’espais en els quals s’ha invertit una gran quantitat de diners i estan abandonats, com l’Ermita de Gràcia. També van mostrar la seua preocupació per la falta de claredat en la comptabilitat de la Regidoria de Festes, van manifestar el descontent general per la taxa de guals (vados) i voreres amb la que el PP “vol fer-nos pagar fins i tot per xafar la vorera”, i es va reclamar una revisió de les deficiències en l’enllumenat del Camí de València.

    Respecte a tots aquests temes els socialistes demanaven al govern popular més decisions i accions, com per exemple la reducció d’impostos i en la millora i qualitat dels serveis. El regidor Cristòbal Barceló insistia en que “si volem un municipi de primera, com sol dir l’alcalde Juan Puchades, no sols hem de tindre uns impostos de primera, sinó un serveis i condicions de vida de primera que és el que no tenim a Benigànim”, unes declaracions davant les quals l’alcalde es va comprometre a estudiar una rebaixa en l’impost de contribució.

    Els socialistes assenyalen que “no sols els plenaris, sinó també les últimes Juntes de Govern Local mostren la inacció del PP, amb un únic punt en l’ordre del dia, aprovació de l’acta” el que és absolutament ridícul”. Esta falta d’idees, continuen, “tal vegada és la raó per la qual Puchades ens demanara al plenari que li donem idees per a millorar la gestió. Idees i suggerències li hem donat però si no ens ha fet cas en tota la legislatura, per què ara si? Tal vegada el govern municipal no necessite sols idees sinó un canvi de signe polític amb un nou projecte per al poble”, concloïen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -