19/04/2024 - 16:09
Més

    Els socialistes d’Aielo denuncien un augment “obscur i irresponsable” en la partida de personal

    Altres notícies

    Lamenten que a la ciutadania se li oferten “minijobs” i s’impaguen deutes “metre es convoquen llocs fixes als que casualment concurreixen familiars de l’Alcalde”

    Els socialistes d’Aielo de Malferit han denunciat un augment “obscur i irresponsable” del 31% de la partida de personal des de l’arribada de José Luis Juan Pínter (PP) a l’alcaldia del municipi. Des de l’últim exercici gestionat íntegrament pels socialistes en 2006 i fins a 2014, la despesa en personal s’ha incrementat en mes de 400.000€, passant de 1.212.211,55 €  als 1.589.512,00 € de 2014 (un 31,12%), mentre els ingressos municipals han passat de 2.897.611,12 € a 3.118.202,00 €, (un 7,62% i poc més de 200.000 €).

    Els socialistes lamenten que aquest increment de la despesa “no responga a una aposta ferma per crear ocupació, amb la que estariem d’acord, sinó a una gestió a la que trobem un terrible contrast: mentre als ciutadans en general s’ofereixen minijobs de 2 hores al dia per temps limitat, i amb això que s’apanyen, Pínter i el seu govern s’obcequen en la creació de places fixes a l’Ajuntament en condicions salarials molt bones, amb requisits que a algunes persones concretes els venen molt bé, i que no estan gens clares”, apunten.

    De fet, els socialistes d’Aielo de Malferit han demanat a l’alcalde mitjançant recursos de reposició, l’anulació de les proves de Director de l’escoleta infantil i d’administratiu, al considerar que per part de l’equip de govern s’han comés diverses irregularitats (es dona el cas, a més, que els dos llocs d’administratiu han tornat a estar convocats per tercera volta després d’haver estat revocats en dues ocasions pel TSJ). Així mateix, els socialistes han presentat recursos de reposició contra les resolucions i les bases per a la dotació d’una plaça de policia local, en aquest cas amb un recurs davant la delegació del Govern.

    Des del grup socialista s’ha qualificat de “curiosa coincidència” que familiars directes de l’alcalde participen en dos de les tres places convocades i que un tercer probablement participe en la plaça de policia local. “En qualsevol cas”, expliquen, “la presentació d’estos recursos es deu a que tots estos processos han presentat irregularitats manifestes i nombrosos defectes de forma, independentment, insistim, d’eixa curiosa coincidència de que hi haja familiars directes de l’alcalde pel mig, o de que les bases determinades pel Govern Municipal els vagen a aquestos com anell al dit”.

    El PSPV-PSOE d’Aielo de Malferit ha afegit per últim que esta “obcecació” per crear estes places fixes i disparar la despesa en personal per damunt dels ingressos “és doblement irresponsable si tenim en compte que l’Ajuntament té deutes pendents molt importants, com els quasi 200.000 euros que deu a la Mancomunitat per la gestió del fem (126.586 de 2013 i 68.205 de 2014). Açò ni deu ni pot seguir així, la ciutadania ha de ser conscient d’allò que estan fent amb els seus diners aquells que els estan gestionant de manera tan irresponsable”, concloïen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -