19/04/2024 - 20:47
Més

    Els socialistes creuen que el Partit no està legitimat per criticar cap pressupost

    Altres notícies

    La portaveu Rebeca Torró lamenta que els populars critiquen una gestió que ha permès congelar els impostos i reduir el deute

    Els socialistes d’Ontinyent han mostrat la seua estranyesa per les crítiques del PP de Filiberto Tortosa   a la gestió econòmica del Govern Municipal, i consideren que els populars “deurien dissimular el seu disgust perquè este Govern haja estat capaç de tancar l’any en superàvit en plena crisi, mentre que ells arribaren a generar forats econòmics de vora 3 milions d’euros”, ha recordat Rebeca Torró, portaveu dels socialistes d’Ontinyent. Torró pensa que a la vista de la seua gestió, plena de socavons econòmics i viaris, Filiberto Tortosa no està legitimat per criticat cap pressupost, i menys uns comptes que redueixen part el deute generat, en més d’un 50%, per la gestió del PP”, ha assenyalat.

    Segon Rebeca Torró, el PP de Filiberto Tortosa està dedicant-se a “parlar per no callar” perquè “estan més pendents dels seus líos interns que de la ciutat”, i ha recordat que durant els anys de govern del PP a l’Ajuntament “es va disparar el deute municipal fins a xifres rècord i es va tancar tots els anys amb dèficit. Ixa és la gestió que li agrada al PP de Filiberto Tortosa; els socialistes preferim reduir el deute, invertir en generar ocupació i congelar els impostos”.

    De tota manera, la també tinent alcalde d’Ontinyent ha insistit en què als socialistes d’Ontinyent “tampoc no ens deuria sorprendre que al senyor Filiberto Tortosa, coneguent-lo com és, li sàpiga malament, que es congelen els impostos o Ontinyent haja tancat l’any amb superàvit sense disminuir la despesa social gràcies a la gestió que d’este Govern, tot el contrari del que passava en l’anterior legislatura”.

    Ara el Govern d’Ontinyent tancarà el seu primer exercici complet amb superàvit, reduirà en dos anys el deute en quatre milions d’euros, i tot sense haver de fer retallades a les partides socials i de promoció de l’economia, “que és la solució fàcil per la qual opta el PP a les administracions on governa, tallar per on els ve en gana i excusar-se en la crisi per justificar que són uns mals gestors”. Torró qualificava de “completament ridícul” que el PP, “que va estar incapaç de traure endavant els pressupostos en temps i forma” tot i comptar amb majoria absoluta, ara s’atrevisca a criticar a un Govern “que no sols s’ha enfrontat a unes circumstàncies i una herència molt complicades, sinó que ha treballat de valent per tenir els comptes de 2013 a punt abans de final d’any”.

    Per a la portaveu dels socialistes, el PP de Tortosa “que no és capaç de controlar ni el seu propi grup municipal”, s’oposa als pressupostos municipals sense arguments sòlids i mostrant que és un partit dèbil i sense rumb: “Tots els demés grups recolzen la proposta, i també les associacions que formen part del Consell Veïnal. Filiberto Tortosa deuria fer-s’ho mirar, ja que ací estem remant tots en la mateixa direcció per fer front a la crisi llevat d’ells, que per a eixir dir el que estan dient més els valdria seguir de vacances com han estat tots estos mesos”, concloïa Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -