29/03/2024 - 3:27
Més

    Els regidors de Compromís de la Vall d’Albaida es consoliden com a organisme de funcionament

    Altres notícies

    A l’encontre es va parlar de la situació de la Mancomunitat i  d’organització comarcal de la coalició.

    Una trentena de regidors de COMPROMÍS de diferents localitats de La Vall d’Albaida, entre ells els alcaldes de Agullent, Albaida, Beniatjar i Otos, així com el primer tinent d’alcalde d’Ontinyent Josep Francès, van participar el passat dijous 15 de març a l’Assemblea de Regidors de COMPROMÍS de La Vall d’Albaida, convocada pel col·lectiu d’Ontinyent.

    Es va aprovar per unanimitat la constitució de l’Assemblea amb les propostes d’organització, amb una Mesa permanent, així com la proposta de crear un Consell Permanent i la tria d’un Portaveu, Julià Engo, regidor d’Olleria, donant així una passa endavant en la convergència cap a Compromís com a projecte de futur.

    Per altra banda es va decidir també per unanimitat, entrar a formar part del consell de Govern de la Mancomunitat, triant els dos membres per votació de l’assemblea, resultant  triats Julià Engo d’Olleria i Emili Mira d’Otos.

    Al final de la reunió es van debatre temes d’importància comarcal, com ara el tractament del fem a la Mancomunitat i el Consorci donat la preocupació que desperta, van estudiar els pressupostos de la mateixa entitat, analitzant els diferents casos de les localitat amb detall i les seues possibilitats abans del proper plenari.

    Joan Gilabert, secretari local del col·lectiu d’Ontinyent, donava les gràcies a tots els assistents i valorava molt positivament l’encontre.

    L’assemblea es va acomiadar convocant un dinar de regidors aprofitant les 25 anys de trobades d’escoles en valencià que es farà enguany el proper 31 de març al parc Ausiàs March d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -