25/04/2024 - 4:25
Més

    Els pressupostos d’Ontinyent per al 2015 s’aprovaran el 29 de desembre

    Altres notícies

    ahir de vesprada a la Casa de Cultura una sessió del Consell de Ciutat oberta al públic en general, per presentar i debatre amb la ciutadania uns pressupostos que seran duts al plenari el proper 29 de desembre. Es tracta d’un nou pas en el procés de difusió del projecte de pressupostos que el Govern d’Ontinyent presentava el dia 27 de novembre, i que des d’aleshores s’ha difós a través de la web municipal i s’ha presentat a les associacions ciutadanes en diverses reunions, donant la possibilitat de fer aportacions i esmenes al mateix.

    A la sessió d’ahir del Consell de Ciutat, l’alcalde, Jorge Rodríguez, el regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, i la regidora de Política Social, Paula García, donaven detalls al voltant d’uns comptes municipals que consoliden l’aposta per l’impuls a la promoció econòmica, la cobertura social i la gestió eficient per reduir el deute.

    En l’acte, el regidor d’Hisenda explicava que les inversions al 2015 seran de 1,8 milions d’euros, tot i que es presumible que s’incrementen amb la liquidació del pressupost del 2014, per l’efecte dels 400.000 euros que s’han pressupostat al 2015 en despesa corrent per fer front al tractament de residus del 2014, pel que previsiblement les inversions per al 2015 siguen finalment uns 2,2 milions d’euros, 200.000 euros més que el 2014. A més a més, augmenten totes les partides de Política Social i s’ha previst 543.000 euros per a polítiques d’ocupació i s’ha augmentat la partida del CES a 125.000 euros, pujant a més les ajudes de primera necessitat a 222.000 euros.

    A més a més, a la reunió d’ahir es projectaven una sèrie de gràfics que constataven que els pressupostos per a 2015 suposen un pas més en reducció del deute (s’ha rebaixat 9 milions des de 2011, representant un 42% respecte dels ingressos corrents, recuperant així l’autonomia financera a l’ajuntament); que s’ha superat per primera volta els 3 milions d’euros en despesa en Benestar Social; o l’aposta per la promoció econòmica, el turisme i el comerç, als que en 2015 es destina un 51% més de fons dels que es destinaven als últims pressupostos de l’anterior corporació.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -