20/04/2024 - 12:34
Més

    Els Joves Socialistes de la Vall d’Albaida demanen millors condicions laborals

    Altres notícies

    Joves Socialistes de la Vall d’Albaida (JSVA) es suma a la convocatòria de Vaga General, d’estudiants i consum del pròxim 14 de novembre, convocada pels principals sindicats de treballadors, UGT i CCOO, i recolzada per la Cimera Social que conformen més de 150 associacions. Exigiran al Govern de Rajoy i Alberto Fabra un canvi radical en les seues polítiques d’ajust, que han fracassat i que estan arruïnant el present i futur de milers de joves valencians.

    JSVA volen defensar un model alternatiu de mesures per a eixir de la crisi, basat en incentivar l’activitat econòmica i la creació d’ocupació juvenil, mitjançant l’abolició de l’última Reforma Laboral que dinamita els drets laborals de milions de joves, la retirada de la contrareforma educativa que mercantilitza l’educació, i apostant per una reforma fiscal basada justa i progressiva que, permetria a l’Estat obtenir recursos i combatre el més de 50% d’atur juvenil, invertint en el desenvolupament dels serveis públics i finançant plans públics d’ocupació jove.

    Les i els joves socialistes recorden que el desmantellament de l’Estat del benestar, a força de retallades i privatitzacions, està perjudicant a tota la societat, per açò tota la societat està cridada a la mobilització. Però, sobretot, animen a les i els joves valencians a participar activament en la jornada de Vaga i expressar la seua indignació, perquè hi ha una altra manera de fer les coses i perquè, no hem de resignar-nos a viure pitjor que els nostres pares, o a haver d’emigrar.

    A més a més, Joves Socialistes denuncia que l’executiu del PP no té cap legitimitat per a dur a terme la seua política econòmica. Van mentir presentant-se a les eleccions amb una faula de programa electoral i falses promeses. Per açò, exigeixen una consulta popular via referèndum sobre les mesures que s’estan prenent, sobre l’abaratiment de l’acomiadament, el canvi de model educatiu, el repagament sanitari, la desaparició del dret universal a la protecció de la salut, la pujada de l’IVA, la reducció de salari, o sobre la reducció de les prestacions per desocupació. Fins aleshores, seguiran manifestant-se, en els carrers i en les aules.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -