20/04/2024 - 9:05
Més

    Els estreps permetràn instal•lar l’estructura prefabricada al Pont de Sant Vicent

    Altres notícies

    • La regidora de Territori visita les obres per comprovar l’estat de la llargament esperada actuació

    Les obres del Pont de Sant Vicent d’Ontinyent continuen executant-se a bon ritme. La col·locació estos dies dels estreps del pont, un dels moments més importants de l’actuació, ja que donarà pas a una fase on els elements a col·locar estaran tots prefabricats. La regidora de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, que ha visitat les obres acompanyada de tècnics municipals, ha destacat que “l’actuació va a bon ritme i la col·locació dels estreps tancarà un dels moments més delicats de l’obra per a passar a un altre menys problemàtic, ja que amb el fang que es genera durant els dies de pluja les màquines no poden treballar. A partir d’aquest punt no haurien d’eixir problemes”, assenyala. Segons la regidora, tot apunta a que es complirà amb la data fixada pel Secretari Autonòmic d’Infrastructures i Transports, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, qui va assegurar a Ontinyent que el pont estaria finalitzat el proper mes de juliol.

    Torró expressava la seua satisfacció i la de tot l’equip de Govern perquè l’obra estiga executant-se dins els terminis previstos, ja que és una actuació “molt important, una obra clau per a la comunicació entre els dos polígons industrials més importants d’Ontinyent i permetrà estalviar temps i costos tant a les empreses com als treballadors”.

    Cal recordar que el projecte inicial d’esta infrastructura, que costarà vora 2,8 milions d’euros, va ser redactat per l’oficina tècnica de l’Ajuntament d’Ontinyent en l’any 1993, i en 1997 l’aleshores Director General d’Obres Públiques, José Ramón García Antón, es va comprometre davant l’alcalde socialista Vicent Requena a donar llum verda al projecte. “Han passat quasi 20 anys des de la redacció inicial del projecte i quasi 15 des que el Govern Valencià ens prometera el pont, així que no podem més que estar molts satisfets en veure que estem a només uns mesos de tenir acabat el pont”, conclou Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -