25/04/2024 - 12:57
Més

    Els diputats d’Hisenda, Toni Gaspar, i de Turisme, Pilar Moncho, visiten Bocairent

    Altres notícies

    El vicepresident segon de la Diputació analitza la restauració de la plaça de bous i Moncho coneix el projecte de l’associació Serra Mariola.

    El vicepresident segon de la Diputació de València i diputat d’Hisenda i d’Assumptes taurins, Toni Gaspar, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, van acudir aquest dilluns, 23 de novembre, a Bocairent per participar al 8é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets. No obstant això, prèviament van mantenir sendes reunions de treball amb responsables municipals.

    D’aquesta forma, Gaspar va analitzar junt a l’alcalde Josep-Vicent Ferre (PSPV-PSOE) i els regidors José Luis Pascual (PP) i Lola Francés (Compromís) així com el president de la penya taurina Germans Esplà, Juan Molina, la rehabilitació de la plaça de bous de Bocairent de cara a la celebració del 175 aniversari que tindrà lloc el 2018 i que la converteixen en la més antiga de la Comunitat Valenciana; per això, posteriorment el diputat d’Hisenda i d’Assumptes es va traslladar al cós per comprovar l’estat del monument i on també va visitar un antic forn de propietat consistorial per a estudiar la possibilitat d’ubicar-hi un museu de la Història de la plaça de bous. Per la seua banda, Moncho va conèixer les iniciatives promogudes per l’associació Serra Mariola de la mà dels responsables municipals de les poblacions integrades en el projecte amb la regidora de Turisme de Bocairent, Noelia Vañó, al front.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -