19/04/2024 - 21:30
Més

    Els alcaldes d’Alcoi, Ontinyent i el portanveu de Xàtiva volen un PSPV fort i cohessionat

    Altres notícies

    El alcaldes d’Alcoi i Ontinyent, els socialistes Toni Francés i Jorge Rodríguez, i el portanveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Xàtiva, han recalcat hui que els valencians estan esperant que els socialistes “els donem motius per tornar a confiar amb nosaltres. Davant el caos, el desficaci permanent i la corrupció generalitzada que ens ha portat la dreta d’este país, els socialistes estem demostrant allà on governem que es pot afrontar la crisi amb dignitat i eficàcia”, han afegit.

    Malgrat tot, els tres regidors socialistes de les Comarques Centrals, recorden que el canvi que estan demanant els valencians “no es produirà mentre no siguem capaços de presentar-nos com un partit fort i cohesionat”. Per tant, han reiterat la necessitat que al proper Congrés Nacional, que se celebrarà durant el cap de setmana vinent a la Universitat d’Alacant, “signifique un canvi d’inflexió en la dinàmica del partit”. De fet, segons ha comentat Toni Francés, molts alcaldes i regidors, “entre els quals ens trobem el d’Ontinyent, el de Xàtiva i jo mateix, hem demanat en moltes ocasions que la cita d’Alacant fora un espai per al debat del model de partit que ha d’eixir i sobretot un espai que fomente clarament un model municipalista fort per al PSPV”.

    En aquest sentit, l’alcalde d’Ontinyent creu que este congrès ha de permetre “acabar amb la cultura de les famílies i dels personalismes”, i que, per tant, “allò que ens ha d’unir és el PSPV-PSOE i la nostra voluntat de servir al progrès d’este país”. En aquest sentit, Roger Cerdà, portaveu del PSPV-PSOE a Xàtiva, ha destacat que “fins ara, estem escoltant les propostes que fan els precandidats per la responsabilitat que cadascun de nosaltres tenim”. Tots tres han apuntat que estan acudint als actes que els conviden i estan escoltant a tots els precandidats, perquè “estem de part del PSPV i d’aquells que treballen per la seua unitat”.

    Finalment, els tres polítics socialistes d’Alcoi, Ontinyent i Xàtiva ha incidit que “la tasca que estem desenvolupant molts alcaldes i secretaris generals de País Valencià té la finalitat de sortir d’Alacant forts i reconciliats amb nosaltres mateixa i amb la ciutadania. Una ciutadania que està esperant-nos per construir un partit sòlid i preparat per poder governar la Generalitat a partir de 2015, després d’anys de desgovern, corrupció i excessos per part del Partit Popular”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -