20/04/2024 - 11:30
Més

    El taller d’ocupació “La Pobla et cuida” donarà treball a 16 persones

    Altres notícies

    L’Ajuntament de La Pobla del Duc es troba en període de realització dels tràmits previs a la contractació de 16 persones a través del taller d’ocupació “La Pobla et cuida”. Es tracta d’un programa basat en la creació d’ocupació per a la inserció d’aturats de llarga durada, a través de dues especialitats: l’atenció *geriátrica i integració sociocultural de la tercera edat i discapacitats, d’una banda; i l’adequació mediambiental per a la recuperació àrees degradades, condicionament de zones i millora de les instal·lacions per una altra.

    L’Alcalde del municipi, el socialista Vicent Gomar, destacava “la importància vital d’aquests tallers d’ocupació vinculats al patrimoni i a les persones més necessitades, accions formatives que anem a seguir potenciant ja que ,en si, són un motor de desenvolupament per al nostre municipi, a més de lluitar d’una manera decidida contra la desocupació”, afirmava Gomar.

    Aquest taller, inclòs en les accions del Pla de Foment de l’Ocupació impulsat pel govern de la localitat, comptarà amb un pressupost total de 156.399 euros aportats entre el SERVEF (146.199) i l’Ajuntament (9.879). En cada especialitat hi haurà una formació teòric-pràctica en la qual els alumnes participants adquiriran els coneixements necessaris dins del seu programa.

    L’alcalde de La Pobla del Duc manifestava que “l’atur segueix sent la principal preocupació de la ciutadania, i actuacions com aquesta són altament positives perquè permeten als beneficiaris adquirir una valuosa experiència laboral mentre realitzen serveis d’interès general. Anem a seguir potenciant aquest tipus d’accions formatives ja que són un motor de desenvolupament per al nostre municipi i ens ajuden en la nostra lluita contra la desocupació”, destacava Vicent Gomar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -