29/03/2024 - 1:02
Més

    El Secretari General del PSPV-PSOE visitarà Ontinyent per primera volta

    Altres notícies

    El Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, es desplaçarà demà divendres fins a Ontinyent per a reunir-se amb l’alcalde socialista Jorge Rodríguez, i visitar l’exposició “Nosaltres els valencians 1962-2012” dedicada a Joan Fuster.

    El màxim dirigent dels socialistes valencians arribarà a Ontinyent a les 20:00 hores, i una volta finalitzada la seua visita al Palau dels Barons de Santa Bàrbara (on està l’exposició), es desplaçarà fins Aielo de Malferit, on els socialistes celebraran un sopar de militants als locals d’una comparsa on s’espera que acudisquen al voltant de 200 persones.

    Serà la primera vegada que el nou Secretari General del PSPV-PSOE visite La Vall d’Albaida des que va accedir al càrrec, una primera visita que ha volgut començar per la capital de la comarca, on governa un alcalde socialista, Jorge Rodríguez, que a més a més forma té el càrrec de Secretari d’Indústria a l’executiva elegida pel propi Ximo Puig. L’anunci de la visita ha estat rebut amb satisfacció per part dels militants socialistes de la ciutat i la comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -