28/03/2024 - 23:16
Més

    El regidor d’esports anima als joves del Club Ciclista Ontinyent a aconseguir “una nova temporada d’èxits”

    Altres notícies

    El regidor d’Educació, Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha visitat el Club Ciclista Ontinyent coincidint amb l’inici de la nova temporada esportiva 2011/2012.

    El Club Ciclista Ontinyent comença curs esportiu amb el bagatge de comptar amb les seus files amb dos dobles campions provincials i autonòmics (Asier García en categoria Principiants i Sofia Rodríguez en Alevins de 2on any), dos campions provincials (Quique Vidal en Alevins de 2on any i Cristina Soler en Infantils de 1er anys) i una convocada a la  Selecció de Ciclisme en Ruta de la Comunitat Valenciana (Teresa Ripoll).

    Tots ells, juntament amb altres companys i el tècnic esportiu del Club Ciclista Ontinyent, Javier Soler, van poder intercanviar impressions amb el regidor, que els va animar “a aconseguir una nova temporada d’èxits, continuant i si es possible millorant els grans resultats obtinguts durant la temporada passada”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -