amic ficcions
Home > Política > El PSOE d’Ontinyent s’oposa a la proposta d’ordenances del PP per “generar més deute”

El PSOE d’Ontinyent s’oposa a la proposta d’ordenances del PP per “generar més deute”

Un forat d’un milió d’euros en les arques municipals. Aquest és el cost que suposaria per a l’Ajuntament d’Ontinyent la proposta d’ordenances municipals plantejada pel portaveu del PP, Filiberto Tortosa. Segons els càlculs realitzats pels socialistes d’Ontinyent, amb aquest plantejament, a banda de beneficiar als que més tenen, els populars obligarien retallar en ajudes de primera necessitat o en subvencions a la cultura, la promoció econòmica o la dependència. “Si férem cas al PP, l’Ajuntament tornaria a l’època dels forats pressupostaris o tindria que aplicar retallades, les dos especialitats del PP. Però com açò no anem a consentir-ho, el Govern d’Ontinyent no va a acceptar les ocurrències de Filiberto Tortosa”.

Els socialistes diuen ser conscients de la desesperació de Tortosa per evitar que el lleven de candidat a l’alcaldia, “però una qüestió personal i de l’àmbit particular, no té per què acabar perjudicant l’Ajuntament, com pretén Tortosa, i la seua cada vegada més menguada tropa”. D’Altra banda han mostrat la seua sorpresa perquè dos anys desprès d’estar aplicant-se bonificacions en el fem i en l’aigua a les persones més desafavorides, el senyor Tortosa sol·licite algo que ja ve fent-se, la qual cosa prova, de nou, la situació de “despiste permanent en el que viuen el senyor Filiberto Tortosa i els sis regidors que li donen suport”, han afegit.

Els socialistes d’Ontinyent creuen que les ordenances que demà es porten a ple contemplen menys impostos i taxes per als que tenen, bonificacions i ajudes a comerciants i emprenedors, i permeten una ajustada política d’ingressos per tal de mantenir la qualitat dels serveis i les inversions sense generar endeutament. “Tot açò confirma que el trellat va tornar a l’ajuntament amb Jorge Rodríguez i el seu govern i l’objectiu és el correcte, donar que Ontinyent està marcant el camí”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís denuncia que Rodríguez no convoque Ple ordinari

alabuig i Alberola han donat a conéixer també una iniciativa per fer complir els projectes i obres pendents d'Ontinyent Participa