20/04/2024 - 3:37
Més

    El PP rebutja a Les Corts incloure el nou hospital al pressupost autonòmic

    Altres notícies

    La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha lamentat que el PP ontinyentí s’haja negat a recolzar la inclusió del nou hospital de la ciutat als pressupostos de la Generalitat per a 2012. Segons recordava Torró, el grup socialista a Les Corts va presentar una esmena per tal d’incloure als pressupostos autonòmics una partida per iniciar la construcció el nou hospital d’Ontinyent, “una esmena que ha estat rebutjada pel PP valencià davant el silenci còmplice i la indiferència dels populars a Ontinyent, que semblen estar més pendents de les seues lluites internes que de defendre els interessos del poble”, lamentava.

    Torró recordava que “tot i la precària situació en que la pèssima gestió del PP a la Generalitat ha deixat l’economia de l’administració pública valenciana”, els pressupostos autonòmics aprovats la setmana passada pel Consell inclouen una partida genèrica destinada a la “Construcció de nous hospitals”. A esta partida es podria haver inclòs l’hospital, “que en 2007 ens van dir que tindríem acabat en 2011, i del que sols han tingut la poca vergonya d’inaugurar una maqueta, tot i haver estat durant anys amb majoria absoluta tant ací com a València”, explica Rebeca Torró.

    La portaveu socialista ha desvetllat que els populars ni tan sols s’ha dignat a presentar les seues pròpies esmenes als pressupostos per reclamar cap aportació per a Ontinyent, el que Torró ha qualificat de “greu irresponsabilitat del PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa, que “peguen la cabotà” davant el que els diuen al seu partit i la marginació a que es sotmet a la ciutat, girant el cap i posant-se a xiular com si la cosa no anara amb ells”.

    En aquest sentit, Torró recordava que les esmenes que van presentar els socialistes relatives a la ciutat reclamaven inversions que beneficiarien a tots els ontinyentins i ontinyentines: “No es tracta sols de l’hospital. El nou Palau de Justícia, les rotondes d’accés a Torrefiel i Sant Josep, les millores al Col.legi Públic Bonavista i l’IES l’Estació, la construcció del nou Conservatori o el desdoblament de la ronda sud són demandes que la població reclama, i que al PP d’Ontinyent ja s’ha demostrat que li son indiferents”, en referència a les diverses esmenes realitzades pel grup socialista a Les Corts.

    Front açò, la portaveu del PSOE assenyala que “nosaltres no som com ells, i per això els socialistes anem a seguir reivindicant les infrastructures que Ontinyent es mereix, que necessita per generar activitat econòmica i que ja ha pagat amb els seus impostos”, destaca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -