728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > El PP qualifica de “Lamentables” les declaracions de Joan Sanchis “perquè deixen en evidència a Jaime Peris”
Els diputats del pp Evarist Navarro i Elisa Díaz, junt a Mercedes Pastor

El PP qualifica de “Lamentables” les declaracions de Joan Sanchis “perquè deixen en evidència a Jaime Peris”

Les declaracions de Joan Sanchis, regidor d’Hisenda en el govern d’Ontinyent, han sigut qualificades pels populars com de “lamentables i vergonyoses”. Segons el PP “Joan Sanchis deixa en evidència al seu company Jaime Perís, regidor i Vicepresident de la Mancomunitat qui és sabedor del deute d’Ontinyent manté amb la institució de la qual és vicepresident”.

A més, la portaveu dels populars a Ontinyent, Mercedes Pastor, enlletgeix a Joan Sanchis que “recórrega tòpics pesats i atacs personals que no vénen al cas per a emmascarar el que és una realitat; que els ciutadans d’Ontinyent han pagat els rebuts de brossa a l’ajuntament i que és l’ajuntament qui no ha pagat a la Mancomunitat”.  Els populars expliquen que les xifres que assenyalen a l’ajuntament de Jorge Rodríguez com el principal deutor de la Mancomunitat, van ser facilitades personalment pel president de la Mancomunitat (PSOE) als membres de la Junta de Govern en la sessió celebrada el 7 de maig, “quan els carrers estaven replets de fem”. Tal com explica la popular Mercedes Pastor, “la irresponsabilitat del deute reconegut en la Mancomunitat està en la taula del propi regidor d’hisenda Joan Sanchis i de l’alcalde, Jorge Rodríguez, que no és nou en aquest ajuntament del que és alcalde des de 2011”. Afirmen des del PP que “algú està faltant a la veritat en constatar-se que el propi president de la Mancomunitat va donar als membres de la Junta de Govern, on es troba el propi Peris, el document on l’ajuntament d’Ontinyent apareix com el major deutor a la Mancomunitat en matèria de recollida de brossa”, tal com s’aprecia en el document adjunt.

EconomyCash Juny

Des del PP assenyalque que “si es cert en que el fet de la recollida de fem s’ha fet molta demagògia i política barata, sobretot per part dels quals ara governen l’ajuntament d’Ontinyent.
Tots recordem, que els que ara ens cobren els rebuts de la brossa són els que abans deien que no pagàrem, muntaven oficines d’informació, facilitaven reclamacions, treien cotxes amb megafonia pels carrers fent campanya, etc… i tot açò va acabar quan van passar a governar i embargar comptes als qui no van pagar el rebut. És açò defensar els interessos dels ciutadans?”, es pregunten els populars.

Referent a la pujada de més de 20 euros que s’espera per al pròxim rebut, els populars pregunten “si el govern de Jorge Rodríguez facilitarà una altra oficina d’informació per a reclamar el rebut i informar de futurs embargaments de comptes”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …