24/04/2024 - 8:30
Més

    El PP presenta el programa de govern que convertirà Ontinyent en “una ciutat modèlica”

    Altres notícies

    El candidat popular a l’alcaldia d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, ha presentat hui el programa electoral dels populars acompanyat pel president local del PP, José Luis Climent, el responsable del programa electoral, Manuel Bartual i els també membres de la candidatura popular, Mercedes Pastor, José Vicente García i Paco Penadés.

    En paraules del candidat popular, Filiberto Tortosa, estem satisfets pel resultat obtingut en aquest programa de govern que és fruit de les trobades, xarrades i el diàleg que hem mantingut amb sectors socioeconòmics de la ciutat i també de persones que ens han aportat la seua visió més professional per a millorar aquesta ciutat.

    Com ha assenyalat el candidat a l’alcaldia pel PP, el programa de govern dels populars marca les pautes necessàries per a convertir Ontinyent en Capital i Centre, en un Ontinyent modèlic i se centra en tres eixos: Ontinyent, ciutat lliure d’impostos; Ontinyent, ciutat plena de vida i Ontinyent, ciutat de benestar.

    Els populars, tal com ha detallat el candidat a l’alcaldia pel PP, proposen fer Ontinyent una ciutat lliure d’impostos, “ja que baixant impostos a empreses i famílies provocarem que es creuen noves expectatives en la ciutat i açò suposarà un revulsiu als sectors econòmics per a la creació de llocs de treball”, ha matisat el candidat, Filiberto Tortosa.

    El programa popular per a Ontinyent compta amb mesures atractives com és la reducció d’impostos a empreses i famílies i l’aplicació de bonificacions fiscals en matèria industrial i també les que afecten a l’àmbit familiar com és l’impost de la contribució en un 5%; la reducció de l’impost de vehicles en un 10%; l’eliminació de l’impostos als vehicles de més de 25 anys.

    L’exempció de la taxa d’obertura d’establiments o la bonificació del 2% als rebuts domiciliats, així com la possibilitat de fraccionar els impostos a aquella persona que tinga el rebut domiciliat, sense cost per al contribuent; són alguns dels punts fixats pel PP als quals cal afegir la revisió cadastral ajustant el valor dels immobles al seu valor real, que en l’actualitat és molt superior als valors de mercat o el sol·licitar davant consellería la reducció del coeficient multiplicador cadastral per a una menor imposició fiscal en el cas d’herències o donacions.

    A més, els populars proposen la regulació de les naus del polígon industrial, ajustant les realitats de cada empresa o l’establiment de beneficis fiscals a empreses d’innovació i productes tradicionals d’Ontinyent.
    En declaracions del candidat popular, el suport a la indústria, al comerç local, als emprenedors i a l’empreses tradicionals, així com el suport municipal al Clúster Innovall, són unes altres de les mesures que completarem amb accions importants en matèria de promoció econòmica que afecta directament al comerç i al turisme, amb la creació de la fundació del Patronat de turisme d’Ontinyent per a la dinamització turística d’Ontinyent.

    El segon bloc del programa popular, Ontinyent, ciutat plena de vida, marca les claus necessàries en matèria d’urbanisme, infraestructures, patrimoni, parcs i jardins, serveis i medi ambient. En el mateix, i tal com ha assenyalat Filiberto Tortosa, volem aprovar un gran pacte entre els representants polítics i socioeconòmics per a la recuperació del centre històric; la Vila, Poble Nou i Cantería, apostant igualment per noves infraestructures.

    Finalment, Ontinyent, la ciutat del benestar, arreplega les propostes del PP en matèria de serveis socials, educació, cultura, joventut i esports. Tal com ha afirmat el candidat a l’alcaldia pel PP, Ontinyent ha de ser la terra on créixer, formar-te i gaudir. Per a açò, des del PP d’Ontinyent plantegen accions centrades a establir una línia transversal d’unió entre serveis socials i promoció econòmica per a reinserir en el mercat laboral a les persones afectades per la crisi; el suport econòmic i institucional a les associacions i entitats de marcat caràcter social o programes d’inserció social, entre altres pautes de govern.

    Es completa l’apartat en educació, defensant l’escola pública, sempre garantint la llibertat de pares a l’elecció de centres públics o concertats, així com la defensa dels concerts en els centres educatius, l’aposta per l’escola oficial d’idiomes amb seu pròpia a Ontinyent, el suport a la universitat i la UNED o la millora de col·legis, així com la construcció del conservatori, la reforma de l’IES l’Estació i l’escola de gastronomia a Ontinyent.

    En cultura des del PP proposen un programació cultural anual estable tenint com a referent el teatre Echegaray, l’aprovació d’un bono anual per a les actuacions de programació municipal, i la cultura des dels col·legis i amb els més joves, entre unes altres.

    Des del PP presten especial atenció a la potenciació dels senyals d’identitat, tradicions i festes com els moros i cristians, la setmana santa, la puríssima i els bous, per als quals apunten el màxim suport i tracte amb igualtat de condicions per a les associacions locals; completant el programa amb accions en joventut i esports com les millores en el poliesportiu o el suport a la iniciativa privada per a la creació de zones d’oci.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -