20/04/2024 - 13:18
Més

    El PP obté 600 vots més que el passat mes de desembre a Ontinyent

    Altres notícies

    Després del 26 J i els bons resultats obtinguts pel PP a Ontinyent en els comicis celebrats ahir, des de les files populars les primeres paraules del president local, José Luis Climent, han sigut d’agraïment pel suport de 6.196 votants (30,64%) que es van decantar per recolzar àmpliament al Partit Popular i van optar per un govern moderat i de centre que defensa els interessos de tots els espanyols.

    Josele Climent ha tingut també paraules d’agraïment al treball realitzat per interventors i apoderats que van estar durant la jornada de diumenge treballant en cadascuna de les taules electorals.

    El PP va aconseguir 6.196 vots, un total de 607 vots més que els resultats obtinguts en els comicis del 20D en els quals va aconseguir els 5.589, amb el 26,97% de percentatge i només ha sigut mínimament superat en 100 vots per la coalició d’esquerres de Podem, Compromís i EU (6.307).

    Des del PP afirmen que “La Coalició, A la Valenciana, malgrat ser la unió de tres partits polítics, no han complit les seues expectatives ja que en el 20D i sense comptar amb EU el seu resultat va ser de 6.194 i en aquesta segona ocasió, amb la unió de tres partits, el total ha sigut de 6.307, només 113 més que el PP a Ontinyent”.

    Els resultats d’aquesta ‘segona volta’ han sigut valorats pels populars com molt positius ja que “el PP d’Ontinyent, que recordem va patir una profunda garrotada en la municipals i només explica en l’actualitat amb tres regidors en l’ajuntament, va aconseguir remuntar de forma important en les generals del 20D i ara ho fa encara més en les eleccions celebrades el passat diumenge”.

    Des del PP assenyalen que “La remuntada dels populars, és una dada objectiva que no hem de perdre de vista i que constata que el vot al PP a Ontinyent s’ha reforçat i bestiar en confiança alguna cosa que es deu també a la labor silenciosa del grup municipal i a la dels membres de l’executiva, així com a la de tots els militants i simpatitzants del PP als quals des del partit agraeixen el seu esforç a transmetre una gran il·lusió pel projecte popular. És tot aquest treball, la qual cosa ens ha situat en aquests bons resultats a Ontinyent, guanyant prop d’un 4% en percentatge de vots, mentre que altres partits com el PSOE només ho han fet en un 0,9%, o A la Valenciana en 1.3%”.

    Ciutadans en la ciutat d’Ontinyent ha perdut un total de 113 vots respecte als obtinguts el 20D.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -