23/04/2024 - 16:10
Més

    El PP exigeix a l’Alcalde soluciones per a frenar l’augment de robatoris a Ontinyent

    Altres notícies

    Des del grup municipal del Partit Popular manifesten la seua preocupació per “l’increment de robatoris a la ciutat d’Ontinyent i apunten a la poca eficiència del govern de Jorge Rodríguez pel que respecta a la seguretat ciutadana, criticant asímismo la direcció política de la Policia Local, que depén de l’Alcalde”.
    Des del PP diuen que “és pèssim el resultat de la gestió de Jorge Rodríguez en seguretat i esperen que les promeses electorals recents, com la posada en marxa de nous paquets de mesures per a atallar els robatoris, no siguen una cortina de fum més, alguna cosa al que ens té acostumats”. Critiquen sobretot “la mala direcció política que s’ha tingut en la Policia Local, ara per cert sense regidora després de dimitir Tudi Guillem a la qual se la va relacionar amb la desaparició d’un xec en la Creu Roja”.

    Des del PP assenyalen que “És bastant lamentable, que després de quasi huit anys d’Alcalde anuncie ara la creació d’una patrulla específica de la Policia Local per a reforçar la vigilància en el disseminat; un servei que ell mateix sap es realitzava i que va deixar de prestar-se amb l’etapa socialista en el govern”.

    Com denúncia el PP “van deixar d’utilitzar les motos de les quals disposava la Policial Local, que recordem van ser adquirides per a desplaçara pels camins del terme. Des de fa anys les motos estan PARADES agafant pols en l’aparcament municipal, com es pot veure a la foto que acompanya el PP en aquesta nota de premsa.
    No pot ser, diuen des del PP, que dia rere dia ens alcem amb titulars enganyosos emesos des de l’oficina de propaganda de Jorge Rodríguez. L’últim, el referit a l’augment de la dotació de la Guàrdia Civil en el disseminat d’Ontinyent. El titular de la nota de premsa d’alcaldia confirma l’augment de dotació d’agents, però si lliges la notícia t’adones que el tema està encara per gestionar davant el Ministeri”.

    “Des del PP demanen a Jorge Rodríguez que pare ja de buscar rèdit mediàtic d’absolutament tot i que en comptes de dedicar-se a fer-se fotos, fires o circs prenga les regnes de la seguretat almenys en el que queda de legislatura perquè la gent està farta de tants robatoris” concloien des del grup municipal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -