19/04/2024 - 3:46
Més

    El PP d’Ontinyent proposarà millorar la seguretat al diseminat

    Altres notícies

    El portaveu del grup popular d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, acompanyat del subdelegat del govern valencià Luís Santamaría, han explicat aquest matí en roda de premsa que proposarà al ajuntament d’Ontinyent millorar la seguretat al disseminat unes “unitats de comandament conjunt de la policia local i la guàrdia civil, així com la instal·lació d’unes càmeres de seguretat per controlar el trafic.

    Segons ha explicat Tortosa “aquest matí ens hem reunit en associacions del disseminat d’Ontinyent, al que ens ha acompanyat el portaveu del subdelegat del govern d’acompanyar-nos, on hem explicat quines son les propostes que milloren la seguretat als que els afecta, i també coneixer les seues inquietuts i necessitat. Finalment hem concretat dos mesures, la primera, es que hi haja unes unitats de comandaent entre guardia civil i policia local per aconseguir un efecte disuasori, i l’altra, és un plantejament que va fer el subdelegat i els representants han vist positivament, com és la instal·lació de càmeres de seguretat als principals accessos de la població, per tal de saber qui entra i qui ix, i en determinats moments, saber quins vehicles son, i poder identificar a les persones si han comés un delicte”.

    Luís Santamaría, afegia “tot alló que siga treballar per la seguretat es important. El compromis sempre es treballar per la seguretat, i la tranquilitat del les persones i que la gent puga sentir-se segura en les seues cases, a més de reduir els robatoris”.

    Tortosa explicava “Cada associació ha plantejat les seves inquietuds com per exemple, des de l’associació Les Aigües, han explicat la falta d’il·luminació al carrer central, i que a més es tracta d’un carrer peatonal. Per altra banda, la majoria, han plantejat la possibilitat d’augmentar la presencia policial a les zones de residencia, algun dels veïns han patit robatoris esta mateixa setmana i es senten insegurs”.

    “La dispersió i l’amplitud, és una de les preocupacions, i per això, proposem la instal·lació de comandament de treball conjunt, als quals tinguen que pasar per poder accedir al disseminat, farà que la gent que viu als voltants es senca mes segura” -Continuava explicant el portaveu popular- “Pel moment, la ubicació dels punts del comandaments caldria concretar-los entre l’ajuntament i la delegació del govern. El que si tenim mes o menys clar, és la ubicació de les càmeres de vigilància, que es trobarien ubicades als principals punts d’accés a la ciutat”

    Finalment Filiberto Tortosa, explicava que “fa 3 anys, va haver un increment de robatoris, i segons les dades que ha facilitat el subdelegat del govern, a finals del 2013 i principis d’aquest 2014 pareix que hi haja un increment de robatoris al diseminat”. Santamaría explicava “ha hagut un descens de la delinqüència molt important a Ontinyent, així com els robatoris en vivendes, el que passa és que a qui li succeix, o és víctima d’un delicte, té la sensació de no sentir-se segur. Les xifres generals dels robatoris de 2013 estan controlades front a l’any anterior, i han baixat notablement”.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -