23/04/2024 - 19:57
Més

    El PP d’Ontinyent proposa crear una comissió de treball per millorar la vigilancia del extraradi de la ciutat

    Altres notícies

    El Portaveu del grup municipal del Partit Popular ha presentat per escrit a l’alcalde d’Ontinyent la necessitat que s’estudie seriosament la possibilitat de dur a terme a Ontinyent mesures importants per tal d’evitar els robatoris que ve patint una gran part de la població a les seues casetes de camp.

    Com explica el portaveu popular, Filiberto Tortosa, “després d’haver mantes reunions amb representants veïnals del disseminat d’Ontinyent, així com converses amb diversos responsables de seguretat, amb els quals hem pogut compartir i intercanviar idees i inquietuds, li hem traslladat a l’alcalde per escrit quines són les gestions que hem realitzat, el suports obtès a les mateixes i la necessitat que l’ajuntament treballe per garantir les mesures de seguretat“.

    És per això, explica Filiberto Tortosa, que “hem sol·licitat a l’alcalde que convoque una comissió de treball per tal de fer possible s’apliquen a la capital de la Vall d’Albaida dos mesures importants que contribuirien a reducció de robatoris a les casetes. Mesures que, per altra banda, estan obtenint bons resultats a localitats de la comunitat”.

    Com explica Tortosa, “la primera mesura que el PP d’Ontinyent ha traslladat per escrit a l’alcalde són la ubicació estratègica de zones de control compartit entre la Policia Local i la Guàrdia Civil. Es tracta d’una mesura de prevenció, que està realitzant-se a localitats de la CV, i que té un efecte molt positiu, ja que la vigilància es realitzaria durant les 24 hores del dia”.

    Pel que fa a la segon mesura proposada pels populars, Tortosa explica que “es tracta de la instal·lació de càmeres de seguretat i tràfic a les entrades i eixides de la població de forma que es tinga controlada l’entrada i eixida de vehicles per a que, en el cas que es produïsca algun robatori, es registren els vehicles que han transitat per la zona”.

    Així mateix, el portaveu del PP d’Ontinyent explica que “estes mesures que plantegem varen ser exposades als representants veïnals del disseminat d’Ontinyent amb presència del Subdelegat del Govern, sent molt ben acceptades per tots”. Tortosa diu que “ esperem també siguen acceptades per part d’alcaldia, recolzant la proposta del PP i la voluntat ciutadana en un tema tant delicat com és el de la seguretat”.

    Finalment des del PP esperen que  “el més aviat possible l’alcalde convoque, a instàncies del PP, la comissió de treball per a dur-les a terme, manifestant la voluntat i disponibilitat del PP participar en les reunions d’esta comissió per tal que les propostes positives per a millorar la seguretat a Ontinyent siguen una realitat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -