19/04/2024 - 2:23
Més

    El PP d’Ontinyent dóna suport a la majoria d’ordenances fiscals proposades pel Govern

    Altres notícies

    A continuació s’ofereix la nota de premsa emesa pel Partit Popular d’Ontinyent amb les valoracions del Ple municipal celebrat ahir:

    Ple important el d’ahir dimecres a Ontinyent en el qual es van aprovar les ordenances per al proper any 2017. De les propostes de modificació d’ordenances elevades a ple pel govern socialista el PP d’Ontinyent va votar a favor en 13 i es va abstindre en 4.

    L’abstenció es va centrar en les següents ordenances: la taxa de tramitació d’instruments d’intervenció ambiental; la reguladora de l’impost sobre activitats econòmiques; la reguladora d’ocupació sobre el domini públic amb parades i barraques, i l’ordenança fiscal general de gestió, recaptació i inspecció dels tributs i altres ingressos de dret públic local.

    Tal com va argumentar la portaveu del PP, Mercedes Pastor, en caràcter general cal assenyalar que “el vot favorable del PP a la majoria d’ordenances ve donat perquè les seues modificacions són convenients”.

    Pel que fa a l’abstenció del PP en quatre ordenances, aquesta es produeix principalment perquè, com va matisar la portaveu popular “considerem que no afecten en res al sentit de la pròpia ordenança ja aprovada l’any passat”. Mercedes Pastor va dir també que “no existeix un canvi substancial en aquestes modificacions i, per tant, el vot del PP no pot ser favorable i per això ens decantem per l’abstenció”.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -