29/03/2024 - 11:18
Més

    El PP d’Ontinyent demana una reordenació del tràfic consensuada amb els veïns del Llombo

    Altres notícies

    Una setmana després de l’obertura de la rotonta construïda per a donar accés a Ontinyent des de la CV-81 pel Llombo.

    Des del Partit Popular d’Ontinyent, crítics des d’un primer moment referent a aquesta construcció, afirmen que “el govern local de Jorge Rodríguez ha de reconsiderar el tema i, almenys, estudiar una nova reordenació el tràfic consensuada, ja que l’aprovada després de l’obertura de la rotonda no ha fet més que incrementar el descontentament entre els veïns que no entenen el garbull d’adreces del tràfic i molt menys com pot ser que una inversió de tants diners servisca para tan poc”.

    Des del PP ontinyentí insisteixen que “és lamentable que el govern de Jorge Rodríguez optara per acceptar aquesta rotonda que impossibilita l’entrada al Llombo als conductors que vénen des de Bocairent, el Pou Clar, el cementeri, l’institut, l’estació de tren o el polígon de Balones. Cap d’ells pot entrar a Ontinyent pel Llombo i se’ls obliga a fer un volt monumental”.

    “A açò, se sumen les fortes crítiques per la modificació del sentit de la circulació en algunes vies del barri com ha sigut el canvi en l’Av. Conde Torrefiel, que ha passat a ser sentit únic en adreça cap als jutjats, o la del carrer Jaume I el Conqueridor sentit únic en direcció a la carretera CV-81” afirmen els populars.

    “Lluny de millorar la connectivitat entre el Llombo i la rotonda sud, les modificacions en el sentit del tràfic aprovades pel govern de Jorge Rodríguez no han fet més que sumar nous descontentaments, perquè no han donat cap resposta a les necessitats existents en el barri”. A més, des del PP lamenten que “no hi haja hagut cap coordinació amb els responsables veïnals”.

    Per tot açò des del PP d’Ontinyent entenen que “el govern local ha d’asseure’s a estudiar una nova reordenació del tràfic, unes modificacions que han de ser consensuades amb els veïns de la zona amb l’objectiu de trobar-li alguna cosa positiu a aquesta obra, alguna cosa que de moment no està succeint”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -