28/03/2024 - 22:06
Més

    El PP d’Ontinyent demana explicacions sobre els rebuts del fem

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent se suma a les crítiques que està rebent Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, després que des de la institució provincial que presideix estiga enviant al cobrament, en executiva i amb recàrrec, els rebuts del fem als veïns d’Ontinyent.

    Els populars consideren que “com a mínim, Jorge Rodríguez, alcalde i també president de la Diputació, ha de donar explicacions de per què en la seua anterior etapa d’alcalde es va oposar al fet que la Diputació girara els rebuts als veïns i ara, que també és president de la Diputació, està enviant els rebuts amb recàrrec. Assenyalen a més des del PP que s’estan cobrant els rebuts sense, ni tan sols, haver respost a les al·legacions que en el seu moment van formular els veïns i que es facilitaven a través de l’oficina d’informació municipal que es va crear per a l’ocasió a les portes de la campanya electoral de les municipals i autonòmiques de 2015”.

    Des del PP afegixen que “cal recordar que l’anterior govern a Ontinyent, amb Rodríguez d’alcalde, va presentar diversos contenciosos administratius contra el COR i la Diputació amb la finalitat d’allargar el procediment i intentar així que, amb l’arribada de les eleccions de maig de 2015, canviaren els colors polítics en la Diputació, cosa que finalment va succeir en ser apartat el PP del govern provincial i passar a governar el PSOE amb el suport de COMPROMÍS”.

    Des del PP exigeixen que “es donen explicacions i s’aclarisca a la ciutadania per què abans des del govern d’Ontinyent s’oposaven al cobrament dels rebuts de la brossa i ara és el propi alcalde – president de la Diputació qui està notificant els rebuts amb recàrrec als ciutadans”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -