29/03/2024 - 16:28
Més

    El PP d’Ontinyent critica la tasca urbanística de Rebeca Torró a la Vila i el Poble Nou

    Altres notícies

    Els populars han criticat al govern d’Ontinyent i principalment a la regidora d’Urbanisme, Rebeca Torró, número dos del PSOE, en haver estat durant aquests quatre anys de “braços caiguts” davant la gravíssima deterioració urbanística que afecta als barris històrics de la Vila i el Poble Nou.

    Els populars afirmen que és “vergonyós que la regidora Rebeca Torró, que des de fa unes setmanes es dedica principalment a fer ‘bolos’ electorals en obres pagades per la Diputació o Egevasa, s’atrevisca a criticar al Partit Popular en l’anterior etapa de govern, sobretot tenint en compte que el pas de Torró per la regidoria d’Urbanisme serà recordat per no haver fet res important per a la ciutat en matèria urbanística”.

    Des del PP recorden a la socialista Rebeca Torró que va ser precisament en l’anterior legislatura del PP en la qual un major nombre d’immobles es van rehabilitar, ja que es va establir una línia d’ajudes a la rehabilitació d’habitatges per als veïns de la Vila i Poble Nou, pas fonamental per aconseguir la recuperació d’aquests dos barris històrics. 

    A més, els populars insisteixen a assenyalar que la recent obra realitzada en el carrer Callarís, de la Vila, ha estat finançada íntegrament per la Diputació de València i que la urbanització d’aquest espai ha estat possible a causa que en l’anterior etapa del PP es van adquirir els immobles necessaris per a la seua execució. Des del PP aprofiten per destacar, també, de forma negativa, els “macro-fanals que Rebeca Torró s’ha atrevit a instal·lar, desmereixent l’estètica en aquest entorn històric”.

    El PP manifesta a més que agraeixen la implicació de la Diputació de València cap a Ontinyent, perquè aquestes obres s’han pogut realitzar gràcies a la col·laboració de l’ens provincial, ja que l’esforç inversor del govern d’Ontinyent en la recuperació del centre històric ha estat pràcticament nul, asseguren.

    Finalment els populars critiquen a Torró perquè durant aquests quatre anys tampoc ha sigut capaç de constituir la comissió mixta d’Assessorament del Patrimoni Històric, en la qual es tractaven temes que afecten al patrimoni. Una comissió que, segons ha manifestat el candidat popular a l’alcaldia, Filiberto Tortosa, “el PP al govern està disposat a instaurar de nou perquè és un bon instrument per a la recuperació del nostre centre històric de Poble Nou i la Vila”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -