19/04/2024 - 6:21
Més

    El PP d’Ontinyent a favor del model de districte únic al ple de l’Ajuntament

    Altres notícies

    Les mocions polítiques van ocupar gran part del debat del ple municipal d’ahir dijous a Ontinyent. El portaveu dels populars, José Luis Climent, ha volgut detacar el suport del model del districte únic; el que permet la llibertat dels pares a l’elecció de centre escolar per als seus fills.

    La intenció actual del govern de la Generalitat és eliminar el districte únic, la qual cosa de nou obligaria als pares a cenyir-se a la barrera de zona per a escolaritzar als seus fills. L’anunci ha generat gran confrontació entre els pares i centres escolars que no entenen per què la Generalitat de PSOE i COMPROMÍS vol eliminar el sistema del districte únic que va instaurar el PP i que compta amb el suport majoritari de la comunitat educativa i fins i tot ha estat recolzat per alguns socialistes, ara subjectes als desitjos de Compromís, el seu soci en el govern autonòmic.

    La moció dels populars per a la defensa de la llibertat dels pares a l’elecció de centre va obtenir el recolçament del grup municipal popular i el de Ciutadans. El grup socialista va votar en contra, “complaent així les exigències d’un Compromís que va mostrar el seu ideari radical que pretén negar als pares la possibilitat de triar el col·legi que volen per als seus fills” afirmen des del grup popular.

    El portaveu dels populars, José Luis Climent, no va dubtar a afirmar que “el que pretén en aquest cas Compromís, recolzat en la Generalitat pel PSOE, és la volta al pensament únic, que les famílies facen el que vostès vulguen, sense possibilitat de triar. No accepten que hi haja molta gent no pensa com vostès i intenten imposar els seus criteris, encara que siguen minoritaris”.

    Referent a la resta dels punts tractats en la sessió plenària el portaveu dels populars, Josele Climent, ha destacat la responsabilitat en el sentit del vot per part dels populars, tant en els temes de debat polític com el de gestió municipal; és el cas del vot en contra del PP als dos punts de la comissió d’urbanisme i l’abstenció popular a la modificació de crèdits tractada en el punt 2.13. En aquest apartat el PP va mantenir l’abstenció per una qüestió de formes. No obstant açò, Climent va deixar clar que “els populars estan d’acord en el fons de la modificació de crèdits, ja que s’inclou l’ajudes a centres escolars de la ciutat entre altres necessitats que recolzem totalment”.

    A més, el portaveu dels Populars va afirmar estar molt d’acord amb el conveni signat entre l’ajuntament i la fàbrica Mantes Mora que “permetrà la formació de persones amb discapacitat per a les quals el PP va dir espera que en un futur, si són contractades, tinguen un salari concorde al conveni laboral del treball que exercisquen i no inferior”. Finalment, també ressenyar el suport del grup municipal del PP a la sol·licitud de la declaració de Festa d’Interès Turístic Provincial de la Comunitat per a les festes de la Puríssima d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -