25/04/2024 - 13:16
Més

    El PP demana el vot per “garantitzar el treball, estabilitat i la unitat d’Espanya”

    Altres notícies

    Representants dels sectors empresarial, comercial i associatiu, junt a militants i simpatitzants del Partit Popular es van donar cita ahir en la Glorieta d’Ontinyent en acte central del PP de la Vall d’Albaida; una trobada en el qual va transmetre la necessitat de reunir per al PP el major nombre de vots el pròxim 26J perquè “és l’únic partit seriós, capaç de garantir l’ocupació, l’estabilitat i la unitat d’Espanya”.

    Josele Climent, president local i amfitrió de l’acte, va tenir paraules d’agraïment als convidats dels sectors associatius, els regidors populars, membres de l’executiva local, alcaldes i portaveus, militants i simpatitzants del PP per la seua ajuda i confiança.

    En la seua intervenció Climent es va referir a la pròxima cita electoral com “una segona oportunitat per a evitar que Espanya retrocedisca” i va citar com a missatge a destacar, per la seua rellevància, la frase utilitzada per Rajoy en el debat del dilluns: ‘governar no és fàcil i al govern no es ve a fer pràctiques’; en clara referència al fet que el convenient per a aquest país és que el “el pròxim govern d’Espanya serà el PP perquè està en joc continuar per la senda de la llibertat, la recuperació i la creació d’ocupació”.

    Josele Climent va donar pas a la intervenció de la coordinadora comarcal, Carolina Mengual, qui igualment va agrair l’esforç de tots i va demanar el vot per al PP en els pròxims comicis. La representant comarcal va donar pas a la intervenció de la candidata, Elena Bastidas, qui en diverses ocasions va arrancar els aplaudiments del públic en referir-se clarament als despropòsits i incompliments del govern de PSOE i COMPROMIS recolzat per Podem en la Generalitat i va destacar el treball del PP per a aconseguir la creació de llocs de treball.

    Vicente Betoret, President Provincial va ser l’encarregat de tancar l’acte central del PP de la comarca agraint a tots el suport rebut. Betoret es va referir també als atacs del govern valencià cap a a diversos sectors i a la necessitat de mobilitzar-se per a evitar i frenar aquest tipus de sectarismes. Betoret va demanar el vot per al Partit Popular; “l’únic que pot garantir el futur i l’estabilitat del nostre país”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -