28/03/2024 - 17:26
Més

    El PP demana a Rodríguez explicacions per la paralització de l’ampliació dels jutjats d’Ontinyent

    Altres notícies

    Dos anys després que la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, visitara Ontinyent acompanyada per l’Alcalde i declarara prioritari millorar les instal·lacions dels Jutjats d’Ontinyent a dia d’avui, tal com assenyalen des del PP d’Ontinyent “l’única cosa certa és que ens hem quedat sense el nou Palau de Justícia que la ciutat demandava; que hem de conformar-nos amb una ampliació de la qual no hi ha novetat i que l’única cosa que sí és una realitat és la col·locació d’una malla protectora en la façana dels jutjats, que el seu interior està en igual o pitjors condicions”.

    Segons expliquen els populars “és obligatori criticar l’abandó de les infraestructures judicials a Ontinyent i més si cap tenint en compte les últimes notícies en les quals per part de la consellera, Gabriela Bravo, s’anuncia que van a actuar en la reforma integral del palau de Justícia de Xátiva, l’estat de la qual és molt millor que el d’Ontinyent”. En declaracions de la Portaveu del PP a Ontinyent, Mercedes Pastor, “exigim que per part de l’Alcalde es donen explicacions de la situació de paràlisi en aquest tema que abans era prioritari i sembla ser ha deixat de ser-ho i de com és possible que a un any que acabe la legislatura no existisca cap novetat ni millora en els jutjats de Ontinyet”.

    Des del PP exigeixen que “siga l’alcalde, Jorge Rodríguez, qui explique com és possible que fa un any els tècnics de la Conselleria visitaren Ontinyent per a ultimar el projecte d’ampliació dels jutjats i que a dia d’avui l’única cosa que tinguem estupenda siguen portades de periòdics de visites i fotos amb anuncis però cap realitat, excepte la malla de protecció i que es decidisca actuar en els jutjats de Xátiva l’estat dels quals és molt millor que els de Ontinyent, la qual cosa està augmentant el descontentament entre professionals i també entre les associacions tal com ens han manifestat”.

    Els populars, en paraules del seu portaveu, “esperen que des de la Conselleria de Justícia que dirigeix la socialista Gabriela Bravo es posen les piles perquè queda un any perquè acabe aquesta legislatura i el que al principi es va marcar com a prioritat està passant a l’últim plànol, amb el consegüent sentiment de ninguneo cap a la ciutat que des del PSOE tant es va criticar en altres etapes i ara s’està caracteritzant per silenciar el que no els interessa”.

    “La veritat és que passa el temps i no solament ens hem quedat sense Palacio de Justícia sinó que han parat l’ampliació i a més el que van a reformar és el Palau de la Justícia de Xátiva, no els jutjats d’Ontinyent. Lamentable que des d’alcaldia no s’oferisca cap explicació. Menys fotos i més avançar en projectes”, afirmen des del PP.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -